piatok 5. augusta 2016

Švédske stoly na svadbe

Chcem sa opytat co na švédske stoly ? Vôbec nemam žiadnu predstavu a nechcem to prehnať aby to bolo take ake ma byt mali ste tam aj take . Ako ste riešili švédske stoly pre ľudí? Na svadobnej hostine - Moja Svadba 25. Koľko mať chodov na svadbe ? Svadobné menu - Moja Svadba 17.

Studené bufety, Teplé bufety, Švédske stoly podľa výberu ). SVADOBNÉ A BANKETOVÉ MENU 2. Husacia polievka s gnochi. Tak u nás švédské stoly také budou jako večerní raut. Pri teplom bufete som sa stretla na minuloročnej svadbe s lokšami, kačkou, kapustou ale tamsi . A potom určite švédske stoly.


Tam si hostia už vyberú, na čo majú chuť. Ale samozrejme, všetko to závisí od druhu svadby.

Trošku modernejším ponímaním hostiny je forma švédskych stolov. Ahojte,práve rozmýšľam čo je lepšie čo švédske stoly alebo mať všetko navarené. Krátka ukážka zo svadby v Rajčanoch. Video Pojzl - kreatívne video a foto.


Prosím poraďte mi s prípravou druhého jedla na svadbe ! Tej kapustnice bude menej a mozno budu k nej svedske stoly , okrem toho bude stol . Tradične svadobné menu pozostáva z troch častí - večera alebo obe drobné občerstvenie zvyčajne formou švédskych stolov a po polnočné . Odporúčame doplnenie o teplý a studený raut v podobe švédskych - bufetových stolov. Vychutnajte si svoj svadobný deň a nechajte na nás Vaše starosti. Vytvoríme Vám svadbu presne podľa Vašich predstáv.


Ponuku svadobného menu je možné rozšíriť o švédske stoly. V prípade ponúkania stravy formou švédskych stolov vieme vytvoriť mini stojančeky s názvom jedla, ktoré sa umiestňujú priamo do bufetu. Váš svadobný deň bol naozaj výnimočný.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky