piatok 19. augusta 2016

Fiko thorma

Rozsah výkonu: ÷ 10kW. Prinášame teplo do Vášho domova. Návod na obsluhu: OKONOM_85_75_FIKO_uni. Pri objednávke uveďte verziu, tj. Dopravné pri tejto položke bude účtované podľa aktuálneho km .

Sporáky na drevo Fiko sú spoakmi ktoré majú liatinové varné platne. Prdaj krbov a pecí teplovodných liatinových. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Menovitý výkon: kW rozmery . Je konstruovaný na spalování hnědého uhlí a palivového dřeva. Sporák na tuhá paliva je určený na vaření a pečení v domácnostech. Je to tradiční výrobek s .

THORMA Kuchynský sporák FIKO Nostalgia - B biely pravý Tradičné malé kachle na drevo, hnedouhoľné brikety, ktoré sa so svojimi rozmermi a vykurovacou . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . THORMA ÖKONOM FIKO DE LUXE sporák na pevná paliva s troubou 7kW pravý, bílý. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 8mm. Technické parametre: Minimálny výkon: 3. Tradičný kuchynský sporák prevedenie retro smaltovaný jednoplášťovýv menšom prevedení na klasických nožičkách. Thorma FIKO NOSTALGIA B čierna. Je určený na varenie, pečenie, . Obľúbené kuchynské sporáky na pevné palivo.


Klasický osvedčený dizajn vhodný . Velmi výkonný sporák THORMA NOSTALGIE v černé barvě je vhodný pro vaření i vytopení místnosti. Model ÖKONOM FIKO de Luxe Typové číslo . Palivo - hnedouhoľné brikety. Dvouplášťový ocelový sporák, výkon 7kW, vytápěcí schopnost až 205m váha 124kg, průměr kouřovodu 120mm.


DOPRAVA ZDARMA Při koupi tohoto výrobku dostanete krbové příslušenství nebo kouřovody v hodno.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky