štvrtok 25. augusta 2016

Lg parná práčka recenzie

LG parná pračka dokáže odstrániť aj alergény vďaka intenzívnemu pôsobeniu pary, ktorá udržuje konštantnú teplotu pračky. Zhodnotili sme pozitíva i negatíva špičkovej práčky LG F 74A8QDS. Táto automatická parná práčka je vybavená unikátnou modernou . Prečo si kúpiť parnú práčku?


V pamäti Podobné Jednou z nových možností je pranie v parnej práčke.

Parná práčka pracuje na princípe premeny vody štandardnej teploty na paru. Minie menej energie a vody ako tradičné práčky a pri praní zbaví silou pary vašu . Elegantné, štýlové a plné najnovších funkcií, parné práčky LG s technológiou TrueSteam vám spríjemnia život. Zničí až 9 alergénov ale zároveň je šetrná k . Ja mám LG stála cez 6E,ale má tiež parné pranie prádlo je také iné.


LG F72J7HY1W práčka parná spredu. Ahojte, idem kupovat pracku a neviem sa rozhodnut ci kupit parnu alebo normalnu.

Smart parná práčka so sušičkou LG F94J7FH1W s technológiou TrueSteam pre odstránenie 9 baktérií. Parné práčky LG , ponúkajú skvelý prací výkon, pretože para preniká ďaleko hlbšie do vlákien, než voda a napomáha lepšiemu rozpúšťaniu . Automatická práčka LG F60J5WN4W biela. Ak plánujete v blízkej dobe kúpu novej práčky ale neviete, ktorá by. Dnes už máme na trhu, veľmi rozmanitý výber práčok rôznych.


Parná smart práčka so sušičkou LG F104J8JH2WD v bielej farbe s predným . Ak si potrpíte na kvalitu vašich domácich pomocníkov, parná práčka LG F94J8FHVW si zaslúži vašu pozornosť. Práčka so sušičkou LG F94J8FH2W. Direct Drive je najmodernejšia technológia, ktorá integruje motor práčky, hnací remeň a. Pridali sme nové recenzie na práčky a redakčný výber najlepšie práčky.


Inteligentný systém prania - Fuzzy Logic. LG práčka je vybavená výkonným procesorom, ktorý v spolupráci s Direct Drive motorom. Napísali sme tiež recenzie a ako vybrať práčku. AquaStop, antialergické pláchanie alebo parné funkcie.


Vďaka použitiu priameho pohonu sa znížila u LG práčok a umývačiek hladina hluku, vibrácie, spotreba energie.

Gorenje alebo LG ponúkajú aj inak farebné práčky vo viacerých zaujímavých odtieňoch.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky