streda 10. augusta 2016

Guzzanti gz 59

Presklená vinotéka s kompresorom - kapacita fliaš. Prosklená vinotéka s kompresorem. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Chladivo R600a Energetická třída A Kapacita láhví vína, 117l Stříbrné dveře s nerezovou rukojetí - dvouvrstvé sklo, které chrání víno před slunečním zářením .

Vďaka šikovnému kompresoru zvládne kontinuálne chladiť vložené. Chladicí rozsah této vinotéky je –18°C. Tento model je ideální pro hotely, . Glass door winecooler with compressor.


Chladiaci rozsah tejto vinotéky je –18°C. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Díky šikovnému kompresoru zvládne kontinuálně chladit vložené . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Kompresorový chladicí systém, objem 1litrů, kapacita lahví, tepelná zóna, hlučnost pouze dB, nastavitelná chladící teplota 8-°C, vnitřní osvětlení, . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp. Kétrétegű üvegajtaja védi a borokat a fénytől. Katalogové číslo: SINGZ59.


Příspěvek na likvidaci elektrospotřebičů:194 . Stojany na víno a vinotéky Luxusní stojany na víno Stojany na víno z Teshop. U nás máte také jistotu, že v případě. Jméno: (nezobrazovat e-mail ). Guzzanti SINGZ(foto 1). Vyberte si skříňku jako víno.


A hőmérsékletet 7°C-tól 18°C-ig állíthatja, hogy kedvenc. Vinotéka GUZZANTI GZ 59A s teplotním rozsahem 7-°C, možností záměny směru otevírání dvířek, kapacitou na lahví s objemem 1litrů je ideální pro . Objem tohoto modelu činí 1litrů (zhruba lahví vína), takže uspokojí i .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky