streda 3. augusta 2016

Predam regal

Bezplatná inzercia, predam regal predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Prodám nové kovové regály. Balení obsahuje kusy těchto regálů, přesně jako na fotografiích.


Patra jdou univerzálně nastavit.

Není potřeba žádných šroubů. Regály a police nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Uložte si knihy prehľadne. Predám regal kovovy kúpim.


Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom. Ponúkam na predaj kvalitné Slovenské bezskrutkové kovové regále o rozmeroch 175cm výška, 90cm šírka, 45cm hĺbka police. Marbo Kovový Regál Série STANDARD 220x110xPozinkovaný Rozmer regálu:.

Inzerátov z 1Inzeráty Lacné nové a ojazdené predám regál. Lacné predám regál inzercia, predám regál Hľadať. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte predam regal , inzercia.


U nás si možete pridať inzerát . DVplazmovy TV,motor,navigacia . Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . KATALÓG LODÍ REGAL BOATS NÁJDETE TU. Kontakt: Regal Marine Industries, Inc. Inzerent: František Lokalita: Zlaté.


Dopyt treba pridať na stránke . Kategórie regály , vitríny bazár - zobrazuje inzeráty z kategórie regály ,. REGAL použité lodě, lodě, nové lodě, motorové čluny, plachetnice kupovat a prodej - 1. Nábytok, Bývanie - Námestovo - pozreté. Stojan kovový Stojan je vhodný vy vystavovanie tovaru na predajni. Je na nožičkách, ktoré sa dajú prispôsobiť nerovnej podlahe a Výška stojana je cca 2cm .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky