pondelok 29. augusta 2016

Svadobné etikety na pálenku

Personalizované samolepiace etikety na svadobné výslužky. S novým spôsobom nanášania nepriehľadnej farby na priehľadnú fóliu ukazujete . Etiketa samolepiaca na pálenku svadbu narodenie_011. Všetko pre dokonalú oslavu a svadbu.


Etikety sú určené na mini fľaštičky obsah litra.

Svadba je výnimočnou udalosťou. Vínko či pálenka označené originálnymi etiketami vyrobenými presne podľa gusta novomanželov oživia prestreté stoly každej . Výroba svadobných tlačovín akými sú svadobné oznámenia a etikety na fľaše. Svadobné etikety na fľaše dozdobia svadobný alkohol.


Najnižší možný počet etikiet je kusov. Vyrábajú sa na samolepiacu fóliu ,ktorá je obmedzená . Ak rozmýšľate nad darčekom pre Vašich svadobných hostí, máme pre Vás riešenie.

Podarujte im fľašu dobrého alkoholu na ktorú nalepíte etikety na fľaše z. Výroba etikiet na pálenku , víno, malé fľaštičky - na želanie. Velkoformátová tlač a výroba reklamy Bratislava a Nitra. Dizajn zhotovíme podľa vašich požiadaviek alebo v štýle svadobného.


Tlačím etikety na víno, pálenku či malé fľaštičky, robím aj grafiku, text a typ písma na vaše želanie. Svadobná etiketa je v posledných rokoch veľmi obľúbenou súčasťou každej modernej či tradičnej svadby. Vhodné aj ako etikety na svadobné víno. Zobrazujú sa výsledky 33–z 62.


Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa populárnosti, Zoradiť . ETIKETY NA DOMÁCU PÁLENKU. Prinášame kompletný servis pre vaše svadobné vína. Od ochutnávky, cez výber etikety a oznámení až po dodanie hotových produktov na . Ponúkame etikety na fľaše za výborné ceny. Ich tlač, výrobu aj grafiku. Radi vám spravíme ich grafický návrh na víno, alkohol či svadbu.


Vyzdobte si originalne svadobné vínko alebo palenku etiketou pripravenou na mieru len pre Vás.

Dizajn etikety bude korešpondovať so štýlom svadobného. PVC fólia z potlačou počet kusov v balení : grafiku upravíme podľa vašich. Drevené srdiečka s venovaním.


Samolepky na domáce vínko SRÍBEZLÁK. Milá drobnosť ako vďaka za nákup alebo na pamiatku pre svadobných. Srdiečko s venovaním - malé.


Farbu etikety odporúčame bielu, na biele vína a pálenku hnedú, čiernu alebo tmavo . Tlačoviny - menovky, oznámenia, etikety.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky