utorok 16. augusta 2016

Barová stolička biela

Nábytok › Stoličky V pamäti vidaXL Raňajkový set - barový stôl a stoličky z MDF. XL Otočná barová stolička , umelá koža, biela -. Vašej domácnosti novú energiu. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek.


Barové stoličky , ks, biele.

V dnešnej dobe nesmie v modernej domácnosti chýbať bar. A k baru samozrejme patrí vysoké stoličky, ktoré musia skvele dizajnovo ladiť. Nájdite vašu vysnívanú barovú stoličku už dnes. CASARREDO BAROVA STOLICKA ENZO HBIELA.


Zaujímavo riešená drevená . Dožičte vašej kuchyni a jedálni moderný vzhľad pomocou štýlových barových stoličiek. Elegantné dámy na vysokých nohách.

Moderné kúsky nájdete v našej . Na našom eshope ponúkame kovové, drevené, plastové, čalúnené a barové stoličky rôznych farieb a. EUR Otočná barová stolička z umelej kože, ks, biela. KROKUS C2barová stolička , P05-červená ekokoža. Výška od zeme po sedák: cm.


Popis: stolička je stohovateľná. Všetky barové stoličky sú cenovo dostupné a. Ponúkame najrôznejšie varianty barových stoličiek , stačí si vybrať. Predstavujeme vám barovú stoličku ALBA NOVA, ktorá si právom hovorí kráľovná medzi stoličkami vďaka svojmu výškovo nastaviteľnému sedadlu a vyšším . NOAH s lesklou podnožou v bielom prevedení kože.


Všestranný sedací nábytok Táto dekoračná barová stolička má konštrukciu z lakovaného kovu a sedaciu plochu z masívneho olejovaného dubového dreva. Sedadlo je vyrobené z lisovaného dreva v bielej farbe. STACY barová stolička biela.


Konštrukcia stoličky je chromová. Stolička je vyrobená z regenerovanej kože bielej farby.

Originálna drevená barová stolička CD-9v bielom farebnom prevedení. Výškovo nastaviteľná stolička v bielej eko koži. Rozmery (ŠxHxV): 54x54x1cm. Montážny návod na stiahnutie.


Otočné výškovo nastaviteľné sedadlo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky