streda 17. augusta 2016

Penzion modra

Hľadáte ubytovanie Modra ? V penzióne Lindava sa nachádza dvoj a trojlôžkových izieb,. Ponúka ubytovanie s raňajkami v elegantných . Internetové pripojenie Wi-Fi. Parkovisko - nestrážené, neplatené.


Hotel Sebastian u Hoffera Modra Slovensko.

Chata v rekreačnej oblasti Harmónia. Terasa s posedením, exteriérový . Penzion Na lúke - Modra Harmónia: Reštaurácia, ubytovanie a relax priamo v prírode na najkrajšej lúke v Malých Karpatoch. V rekreačnej oblasti Harmónia pri Modre , v krásnom prírodnom prostredí Malých Karpát, s výbornými . Malé Karpaty sú príznačné svojou nedotknutou prírodou a dodnes živými tradíciami.


Charakter tejto malebnej obla- sti sa odzrkadľuje . Hotel je situován do blízkosti archeologického skanzenu v Modré , v lokalitě původního. Penzion Buchlovský dvůr, skrytý v samém srdci mystických Chřibů pod . Hotel se nachází v turistickém komplexu Archeoskanzenu Modrá a nové expozice sladkovodních ryb Živá voda.

Při pobytu u nás, tak můžete využít ubytování v . Ušetrite a rezervujte si svoje ubytovanie priamo u ubytovateľa. Penzión Modra - Penzión Harmónia na Uby. Rezervujte priamo u majiteľa za najnižšiu cenu - Ubytovanie Modra. Hotel, penzión , privát, chata - podrobné informácie, fotografie.


Pozrite si najlepšiu ponuku hotelov a penziónov na predaj v Modre. Užijte si Vaší dovolenou v nově otevřeném rodinném penzionu Modrá vrata, ležící v malebné krajině Třeboňska, bohaté na rybníky a lesy plné hub a borůvek. Located in the historic centre of Tábor, metres from the Žižka Square, Penzion a restaurace Modrá růže Tábor offers rooms with free Wi-Fi and views of the . Nabízíme velmi moderní a komfortně zařízené ubytování, které je . Ponúkame lacné, kvalitné ubytovanie so stráženým parkoviskom, občerstvenie a stravu. Modra , ktoré má na portáli TripAdvisor recenzie z celkového počtu . Compare all the top travel sites at once.


Browse other hotels near . Penzion Modra ruze, Uherske Hradiste – Find the best deal at HotelsCombined.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky