pondelok 29. augusta 2016

Prepravne boxy

Hľadáte prepravky vhodné pre vás? U nás nájdete prepravky - priemyslové, stohovanie, manipulačné - Vybavenie pre firmu. Spevnený hliníkový prepravný box s oceľovými madlami a spevňujúcimi lištami.


Plastové prepravky s vekom (12). Prepravky pre potravinárstvo (36). Zasúvacie prepravky (29).

Robustné prepravné debny vhodné na prepravu a uloženie rôzneho materiálu. Odolné proti poveternostným . Vybavenie dielní, Dielenský nábytok, Úložné systémy, Úložné a prepravné boxy. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Cestovanie pre psov nikdy nebolo ľahšie.


Naše prepravky vám uľahčia život. Na mieru vyrábané plastové prepravné boxy pre bezpečný transport psov v aute, výroba hospitalizačných boxov pre vybavenie veterinárnej ambulancie. Na uzavretie boxov i pol-boxov možno zakúpiť veká. Až vám domov alebo na firmu dorazia prepravné boxy v rozloženom stave, nemusíte sa ničoho obávať, .

Lacné prepravné boxy pre psov a mačky Maelson Argi a ďalšie. Už viac ako rokov sa výrobná spoločnosť Deleks Macchine Agricole Franciacorta Taliansko úspešne zaoberá výrobou . Drevený prepravný box veľký delený. Získajte informácie už teraz! Hliníkové prepravné boxy. Tu nájdete výber prepravných boxov Trixie pre Vašu mačku k bezpečnej a čo najmenej stresujúcej preprave Vášho maznáčika.


Pri objednávke nad Eur je . Transportný box je dodávaný bez osvetlenia, krytu a základného nosiča! Chcete ušetřit na přepravě ? Při přepravě zboží dochází k velkým úsporám přepravních nákladů při . Mercateo, zásobovacej platforme pre podnikateľské subjekty. Objednajte si teraz výhodne a jednoducho. Kontajnery a prepravné obaly pre veľký a objemný tovar. Doplnkovým produktom pre tento prepravný box je drevené veko, ktoré môžete využiť na uzavretie či . Pozrite sa do našej širokej ponuky a kúpte si to, čo práve potrebujete.


Vyberte si prepravný box pre svojho psa či mačku pre pohodlnú prepravu svojich zvieratiek. Zadný box Fiamma Cargo Back. Strešný box Touring titanium Aeroskin.


Transportné boxy do kufra auta, prepravky, tašky i nastupovacie rampy pre zvieratá.

Aktuálnou novinkou v našej ponuke sú luxusné boxy na ťažné zariadenie s objemom až do 400L, ktoré využijete na prevoz batožiny, náradia, alebo prepravu . Na základe požiadavky zákazníka zabezpečíme dodávku typizovaných ale aj špeciálnych paliet, obalov alebo prepravných boxov pre strojársky, potravinársky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky