pondelok 29. augusta 2016

Podložka pod kancelársku stoličku

Vďaka výstupkom na spodnej strane drží podložka pod stoličku pevne na zvolenom. Ochranná podložka pod stoličku chráni podlahu pred poškriabaním a. Praktické riešenie pod jedálenskú stoličku vášho dieťaťa alebo pod stoličku , na. Ochrannú podložku z času na čas ponadvihujte, aby sa podlaha pod ňou . Prečo nestačia gumené kolieska kancelárskej stoličky v záujme ochrany Vašej podlahy ?

Podložku pod kolieskové stoličky ponúkame pre zachovanie krásy a dlhej životnosti laminátovej podlahy Woodstep. Chráňte Vašu podlahu podložkou pod kolieskovú stoličku ! Transparentná podložka pod kancelársku stoličku na všetky typy podláh za účelom predĺženia . Môžete ju použiť na recepcii,. Praktický stojan na notebook do postele a podložky , ktoré ochránia podlahu pred škrabancami.


Materiál: PP (polypropylen). Zľava : Chráňte vaše podlahy a predchádzajte šmuhom, škrabancom či poškodeným kobercom. PVC podložka pod kancelársku stoličku zabráni .

Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie podložky pod stoličky. Kancelárska stolička sa po nej ľahko pohybuje. Darček ku každej objednávke, produkty skladom. ROHOŽ CHAIRMAT S VÝSTUPKAMI ROHOŽ CHAIRMAT S VÝSTUPKAMI.


Priehľadná trvanlivá podložka pod stoličku chráni tvrdé podlahy pred zničením pohybom stoličky. Už žiadne škrabance na vašej podlahe spôsobené kolieskami kancelárskej stoličky. Podložky pod stoličky vhodné na hladké podlahy alebo koberca. Univerzálne použitie, na koberec aj tvrdú podlahu.


Cena od: 2€ bez DPH. Praktická podložka , ktorá chráni podlahovú krytinu pred zničením, poškriabaním a znečistením. Podhlavník pre kancelársku stoličku MERE. Podložka zaručuje ľahký pojazd kancelárskych stoličiek. Vhodné do čakární ordinácií,úradov, staničných hál, vestibulov hotelov atď.


V spodnej časti podložky sú výstupky, ktoré zabraňujú pohybu. Trvanlivé priehľadné podložky pod kancelárske stoličky sú určené na.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky