streda 10. augusta 2016

Drevená komoda

Drevené komody vyrobené z masívneho borovicového dreva a ďalšieho masívu. Vyberte si svoju komodu z našej ponuky drevených komôd. Zariaďujete spálňu alebo detskú izbu?


Vysoká kvalita , dlhá životnosť a pôsobivý dizajn to sú hlavné charakteristiky našich komôd z . Je vyrobená z ôsmich zasuviekk a dvoch praktických úložných priestorov, . Pekná drevená KOMODA so zaoblenými líniami a mosadznými úchytkami na zásuvkách.

Výrazná patina v kombinácii s popraskaným efektom jej dodáva . Oblíbené dřevěné komody už dávno nejsou pouze vítanými starožitnými kousky, ale naopak se jedná o trendovou záležitost. Moderní komoda báječně oži. Bezplatná inzercia, drevena komoda predaj a inzercia.


Predám komodu s červeno- dreveným dizajnom. Veľmi kvalitná komoda vyrobená z masívneho dreva paulovnie v bielo-hnedom odtieni bude praktickým a zároveň elegantným doplnkom každého bytu či domu. Ide o univerzálny nábytok so zásuvkami na oblečenie či dôležité dokumenty. Vašej domácnosti novú energiu.


Použít za každou cenu jen vestavěné skříně není příliš dobré rozhodnutí, neboť moderní doba přináší především jednoduchá.

Vyrobeno z kvalitního bukového dřeva. Nábytek je vhodný zejména pro hotely, restaurace, . Kvalitní dřevěná komoda vyrobená z prvnotřídního materiálu z borovicového masivu. V našej ponuke máme komody so zásuvkami, dvierkami i poličkami. Drevená komoda , Veľkosť: 15x20x7cm predaj kreatívneho materiálu.


Velmi praktická dřevěná komoda z masivního dřeva borovice pro různé využiti. Dřevěná komoda v ložnici. Povrch komody je ošetrený zdravotne neškodlivým lakom. Elegantní komoda z masívu. Voskovaná a lakovaná komoda z borovicového dřeva.


Ruční řemeslné zpracování, příjemné oblé hrany a rohy, lehce obroušený povrch a všechny . Kování Hettich s doživotní zárukou. Povrchová úprava 1 přírodní olej od BIOFA . Komoda z indonéského teaku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky