štvrtok 18. augusta 2016

Plechove regaly

Regály a police nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Kovový zásuvný regál na veľké. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku.

Hard- Nosnosť jednej police 500kg, skrutkovací spôsob montáže. Detailnejší popis jednotlivých séríí nájdete tu. Každý jeden regál z našej ponuky bol testovaný . Prispôsobené a určené pre domácnosti, sklady, priemysel atď. Dodávame kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Skladový regál Standard II je určený náročným zákazníkom.


Je vhodný na skladovanie tovaru v skladoch a dielňach, ale pre svoj elegantný vzhľad a estetickú . Nákup regálov u nás bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny.

Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Ponúkame regály kovové skrutkové určené k širokému použitiu v skladoch,. Dodávame regály kovové bezskrutkové určené k širokému použitiu v skladoch,. U nás nájdete široký sortiment policových regálov pre vašu firmu - Vybavenie pre firmu. Skrutkované celokovové regály vynikajú vysokou úrovňou variability v rozmiestnení políc.


Montáž pomocou skrutiek umožňuje aj spájanie regálov do radov. Sháníte skladové kovové policové regály s vysokou nosností? Chcete mít obrovskou možnost výběru a zároveň jistotu nízkých pořizovacích cen?


Veľký výber kovových regálov. Naše kovové regály majú veľkú nosnosť a sú kvalitné. Navíc regály za trvale nejnižší ceny. Nabízíme skladové regály - kovové regály , konzolové regály , regály na míru, kovové . Nabízíme Vám typové kovové regály , které jsou vhodné do všech skladových a obchodních prostor.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Komody a regály bazar: plechove. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Spoje šroubované i samosvorné, povrchová. To sú kovové regály a police od nás.

Při nákupu nad 5Kč vám kovové regály dopravíme zdarma po celé ČR.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky