pondelok 1. augusta 2016

Komoda biela vysoký lesk

TEMPO KONDELA STRAGY TYP komoda - biely vysoký lesk. Nábytok s vysokým leskom patrí k posledným módnym trendom vo svete nábytku. Vysoký lesk zaujme pozornosť a dodá vašej domácnosti skvelý nádych . Biela komoda s moderným leskom.


Na výber rôzne prevedenia.

Prezrite si Lesklé komody a zásuvkové skrinky na stránkach mojnabytok. Ponúkame Lesklé komody a. Komoda , biela extra vysoký lesk HG, ADONIS AS 01. MDF vo farebnom prevedení biela s extra vysokým leskom HG.


V strede komody sa nachádza . V príjemnom prostredí sa každý cíti omnoho lepšie, a preto neustále hľadáme také varianty, ktoré nás pri zariaďovaní interiéru vedú k modernému dizajnu. Lynatet, s nemeckým dizajnom s elegantnými doplnkami v hnedej farbe.

Komoda SPACE, biela extra vysoký leskElegantná trendová zostava predsieňového nábytku v modernom atraktívnom prevedeníMateriál a farba: je vyrobená z. Moderná komoda s presklenými dverami v nadčasovom dizajne. Je vhodná na zariadenie jedální, obývacích izieb či spální. DTD laminovaná, predné fronty - MDF . Moderná, skoro futuristická komoda s exkluzívnym lakom vo vysokom lesku sa stane novou ikonou vo Vašej domácnosti!


SPACE komoda z predsieňovej sektorovej zostavy. Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok. Biely korpus, predné diely MDF biely vysoký lesk. Medzi moderné prvky dnešných spální patrí materiál s vysokým leskom.


Rozmery (ŠxVxH): 70x101xcmKomoda, biela extra . Bývajú to zostavy predovšetkým v bielej a čiernej farbe, avšak ponuka je veľmi široká a . Luxusná komoda Balboa zaujme predovšetkým praktickým úložným priestorom. Prevedenie vo vysokom lesku jej dodáva veľmi moderný design. Komoda ASKz luxusnej sektorovej zostavy vhodná na zariadenie obývacích izieb.


Komody majú v domácnosti rozmanité použitie. Ich viacúčelovosť ich predurčuje k tomu, aby sa z nich stal najobľúbenejší komponent nábytku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky