piatok 26. augusta 2016

Tescoma pomôcky na pečenie

Papier na pečenie aj prestížnou dizajnovou cenou ovenčený oddeľovač. Na zlepšenie našich služieb používame cookies. Nastavením Vášho webového . Cukrárske pomôcky DELÍCIA naviac uspokoja aj najnáročnejších profesionálov. Stovky úžasných vychytávok pre kreatívne chvíľky v kuchyni – formy .

V ponuke TESCOMA ich nájdete v mnohých prevedeniach – plastové, porcelánové aj revolučné silikónové, ktoré . Na formu položte plát cesta, rozmiestnite náplň, prekryte ďalším plátom cesta a . Veľa krásnych motívov vám pomôžu bez námahy vykúzliť vychytané vykrajovače či dizajnové razítka DELÍCIA. Vynikajúce na pečenie i podávanie muffinov. Užite si kreatívne pečenie s TESCOMOU. Pomôcky na zdobenie cukroviniek od TESCOMY z vás urobia majstra cukrára na prvý raz.


Ich špičkovú kvalitu a vychytané funkcie ocenia iste tiež profesionáli! Nôž s vysokou rozšírenou čepeľou a zubatým ostrím vynikajúci na porciovanie koláčov z kysnutého cesta, bublaniny, perníkových a piškótových rezov i .

Kuchynské náradie a pomôcky. Kvalitný plech s prvotriednou nepriľnavou vrstvou je na pečenie na slano aj na sladko absolútne nevyhnutný. Logo TESCOMA nesú plechy nízke, hlboké aj tie úplne bez okrajov. Vyrobené z odolného plastu, vhodné do . Súprava obsahuje razítko, originálnych ľahko vymeniteľných dekorov a guľatý vykrajovač.


Každá má iste niečo do seba, preto má TESCOMA oba varianty v mnohých obľúbených tvaroch. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Formy a plechy na pečenie DELÍCIA sú vynikajúce na pečenie sladkých aj slaných pokrmov. Sú vybavené vysoko odolným antiadhéznym povrchom, ktorý . Rukáv na pečenie zastrihnite na potrebnú dĺžku, dovnútra vložte pokrm a . Vhodné ako náhradné vrecká pre art.


Mriežkovací valček DELÍCIA. Lacné Pomôcky na pečenie Tescoma. Chladiaci podnos s poklopom DELÍCIA . Pomôcky na pečenie v akcii sú .

Silikonové formičky TESCOMA DELÍCIA DECO - Duration: 1:06. Tescoma Forma na farebné tortové korpusy DELÍCIA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky