štvrtok 22. októbra 2015

Zapojenie umývačky riadu

Tento návod na obsluhu uchovávajte v blízkosti umývačky riadu. Chcem si kúpiť umývačku riadu , lenže manžel teraz nie je doma a nemá mi kto poradiť. Dnes k nam prisiel instalater vymenit ventil kvoli umyvacke riadu.


Najskor pozeral na sifon k drezu Schock, akoby taky nikdy . Zapojenie umývačky a práčky. Prerábka kuchyne, kúpeľne?

Pomôžem Vám s finalizáciou! Pri prerábke by ste mali rátať s tým, že umývačky riadu , pračky, . Obhliadka a poradenstvo zdarma. Naši zákazníci nás už snáď asi nedokážu prekvapiť : ). Dôležité bezpečnostné pokyny.


V našej domácnosti bolo nočnou morou umývanie riadu. Každý sa vyhováral, nikomu sa nechcelo. Jak zapojit myčku společně s pračkou - po domácku.


I keď umývačky riadu zatiaľ nie sú takým bežným vybavením našich kuchýň ako napríklad chladničky musím uznať, že.

Bezpečnostné pokyny pre inštaláciu 6. Pripojenie do vodovodnej siete. Príslušenstvo k práčkam a umývačkám na DATART. Tie najlepšie príslušenstvo k práčkam a umývačkám nakupujte online u odborníkov a využite naše. Používanie soli do umývačky riadu. Táto umývačka riadu je určená iba na umý- vanie domácich.


Všetky elektrické zapojenia a inštalatérske. Dobrý deň, ak napojím umývačku priamo na teplú vodu (cca 43stupňovC) dá sa predpokladať skrátenie doby programu o dobu, kedy by . Maximálny povolený tlak vody je Mpa. Nesprávne zapojenie uzemňovacieho vodiča. Množstvo umývacieho prostriedku pri umývaní riadu.


Bezprostredne potom spustite jeden umývací cyklus. Otvorte dvierka umývačky riadu a vyberte dolný kôš. POZNÁMKA: Táto „Užívateľská príručka“ obsahuje dôležité informácie, vrátane informácií o bezpečnosti a inštalácii, ktoré.


V prípade, že chcete umývačku zabudovať do kuchynskej linky, musíte zabudovanie vykonať podľa návodu výrobcu. Elektrické zapojenia a vodoinštalácia:. Návod je priložený k novej umývačke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky