piatok 16. októbra 2015

Obyvacia stena canes

Obývacia stena Tempo Kondela Canes New. LED osvetlenie je zahrnuté v cene! Nadčasová obývacia stena Canes v bielom prevedení v kombinácií s čiernym extra vysokým leskom HG. Doprava po celom SR zadarmo.


Materiál: DTD laminovaná. Dvojfarebná fóliovaná D . Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Dnes sme si pre Vás, našich ctených zákazníkov a fanúšikov pripravili jedno video do našej série reálnych videí. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . Co není vidět, je uklizeno. CANES NEW zažiari v každej obývačke.


Ultrmoderná obývacia stena v kombinácii bielej s extra čiernym vysokým leskom. Krásne moderné i klasické obývačky za skvelé ceny a dopravou nad 3€ zdarma. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.


Rozmery obývačky šxvxh: . Preč sú doby, kedy obývacia stena zaberala celú plochu jednej steny Vašej obývacej izby. Heslom súčasnosti je vzdušnosť. Kombinácia matnej slivky a vysokolesklej čiernej farby. Moderné, ľahké a dizajnovo skvelé .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky