pondelok 26. októbra 2015

Menu boxy na jedlo

Zabaľte vaše jedlá do kvalitných a hygienických obalov na jedlo. Najčastejšie využitie týchto gastro-obalov je vo forme krabičiek na jedlo s. Obaly, taniere, menuboxy , tégliky sú vhodné pre teplú i studenú kuchyňu. Po otvorení škatuľky - žiadne stekaniu odparenej vody po stenách do jedla , žiadny zápach plastu a možnosť ohrevu v mikrovlnke. Menu box nedelený polystyrénový, Economy.


Krabice z penového polystyrénu jednorázové.

Hľadáte menu boxy - termoobaly na jedlo do reštaurácie, bistra, závodnej jedálne , jedálne pre seniorov? Kelímky na masť, ovocnú dreň, šatňové a . Pridaj do zoznamu želaní. Predlžuje životnosť a udržuje sviežosť vášho jedla. Obaly na jedlo a nápoje rôznych druhov. Obchodné podmienkyObchodné podmienky Obchodné podmienky OBALY TRNAVA s. Nakupovanie tovaru na našich.


Plastové obaly a menuboxy.

Ekologické kraft menu boxy z prírodnej FSC celulózy čiže ECO papier. Menuboxy a misky termo hranaté. Celosvetovo rozšírený Eco gastro obal, ktorý nájde svoje uplatnenie v. Pri predaji jedla ale zo zákona nemôžete za obal na jedlo účtovať. Balenie – box pizza v sume €. V tejto kategórii nájdete ako menu boxy na hotové jedlo , tak polystyrénové izotermické boxy.


Jedná sa o škatule na zmrzlinové torty a boxy na zmrzlinu, ktoré . Najobľúbenejšie obaly na jedlo do práce, na piknik, k vode. Oboje vyrábajú z ropy - niektorí . Jídelní boxy a krabičky na jídlo bez chemických látek a . Minimálne množstvo : 1ks. Využijte množstevních slev na nejpoužívanější menuboxy , dokonale izolující termo vrstva udrží teplotu pokrmů. Vybírejte ze sortimentu menu-boxů na . Merná jednotka, balík, paleta = balíkov. MENU BOX W obal na jedlo 3-dielny 125ks.


Cena za balík bez DPH, Zistiť cenu tohto výrobku . Materiál má vysokú teplotnú odolnosť, môžeme ho použiť v mrazáku, alebo v ňom zohrievať jedlo. Reštaurácie zaskočila správa, že obal na jedlo musia dať niekedy.

Nie každý obal na pizzu alebo obedňajšie menu si reštaurácie môžu účtovať. Kedy si firmy môžu pýtať poplatok za škatuľu, box alebo iný obal na jedlo ? Ak si klient praje zabaliť jedlo , účtujeme mu menu box. Je to dodatočný náklad pre reštauráciu a nie je zahrnutý v kalkulácii jedál.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky