streda 21. októbra 2015

Tescoma krajac zeleniny

Strunový krájač univerzálny PRESTO. Krájač na paradajky PRESTO. GEFU: Multifunkčný kuchynský krájač na zeleninu RAPIDO. Výrobca: Sme autorizovaný predajca značky TESCOMA. Tlač Opýtať sa Sledovať Zdieľať . Praktický krájač na ovocie a zeleninu Metaltex.


Mlynčeky, strúhadlá a krájače. Spracováva surovú zeleninu , ovocie a na špeciálnych disk. Robot Coupe - CL 5 krájač zeleniny.


Nakrája na požadovanú veľkosť cibuľu, zeleninu , ovocie, orechy, čokoládu apod. Vyrobený z odolného plastu, čepele z prvotriednej n. So 1Vernostnými zrnkami, Na krájanie napr. Vynikající pro ozdobné krájení brambor, okurek, mrkve a podobné zeleniny či ovoce, másla, těsta apod.


Ponúkam krájač Multi Wonder na zeleninu ako je na obrázkoch. Kráječ na jemné i hrubé strouhání a plátkování zeleniny , ovoce, ořechů, čokolády, sýra . Tescoma - Kefa na zeleninu PRESTO. Innova Goods YY-3je ideálny pomocník do kuchyne. Vlnkovač krájač je vynikajúci pre ozdobné krájanie uhoriek, cukiet, mrkvy, biele.


Univerzální souprava vynikající pro dekorování zeleniny a ovoce – mrkve, bílé ředkve a . O produktu Kráječ na vejce multifunkční PRESTO Technické parametry Vynikající pro snadné krájení vajec na . TESCOMA krájač na paradajky a mozzarellu HANDY. NOVINKA: šité vrecúška na hračky, rôzne maličkosti ale aj sieťky na ovocie a zeleninu. Nerezové naberačky, Kuchynské náčinie, kuchynské náradie, kuchynské doplnky tescoma.


Zoradiť produkty podľa: Názvu produktu, Ceny, Kódu, Dátumu. Porovnajte si ceny z internetových. Vynikajúci na ľahké krájanie zemiakov, koreňovej zeleniny a pod.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky