utorok 6. októbra 2015

Pokladničné pulty

Asys - obchodné zariadenia, regály, pulty , vitríny, chrómované trubky (rúrky). Pokladničný pult uzavretý. Aby bola Vaša predajňa úplná potrebujete pokladničný pult.


Nami dodávané pulty majú bohatú výbavu, možnosť ďalšieho do vybavenia a kvalitnú konštrukciu. V ponuke su drazkove aj konzolove systemy s policami, tycami na vesanie vesiakov, male tycky na drobne veci. Zariadenia pre self-service.

Otvorený pokladničný pult. Zatvorený pokladničný pult. Máte záujem o spoluprácu? Nerezové stoly, výdajné pulty INOX. Pult môže byť vyrobený v . ZOIN Cordoba ideálny pre styk so zákazníkom, pokladňa, výdaj tovaru a pod.


Preložiť slovo „ pokladničný pult “ zo slovenčiny do nemčiny. Nábytok a zariadenie, ktorý je určený najmä do obchodov a supermarketov, pokladničné pulty , propagačné pulty, pokladničné pulty doplnené o dopravný pás.

NEOTVÁRAŤ– obslužný pult. Doplnkové zariadenia a vybavenie. Vďaka veľkej dĺžkovej škále je tento typ pokladničného boxu vhodný do. Chrómované stojany na oblečenie, stojančeky na stôl, drôtené hrabacie koše, gondoly z drážkových panelov, stojany so zrkadlami, veľkostné značenie na . Vrátane všetkého zariadenia: predajné a skladové regály, mrazničky, chladničky, pokladničné pulty , pokladnica s príslušenstvom, váha, kamerový systém. Na ponúknutie máme tiež pokladničné pulty.


Obchodní nábytok regály chladiacé regály pokladničné boxy vybavenie predajní a skladov s prvej ruky Poľsko. Figuríny, parochne, pokladničné a predajné pulty. Návrh, výroba a realizácia interiérov predajní, komerčných priestorov. Zabezpečíme návrh a realizáciu komplexného vybavenia predajní pokladničným systémom podľa.


Vyberte si pokladničný systém od Solitey Slovensko, a. Rohový pokladničný pult k WCh-1-Cvitrínam. Farba profilu môže byť zlatá alebo strieborná. Disponuje osvetlenými policami, policou zo strany zákazníka, elektrickou zásuvkou, zlatým alebo strieborným profilom.


Vybraná lokalita: Slovenská republika.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky