piatok 9. októbra 2015

Lexus nx cena

Vyberte si z ponuky áut Lexus NX. Discover the new Lexus NX. This luxury crossover combines the latest designs with intuitive technology, plus a choice of self-charging hybrid and petrol turbo . Kupujete alebo predávate Lexus NX ? Online autobazár s najlepšou ponukou automobilov Lexus NX.


Lexus NX 300h na prodej – bazar, ojetá auta i předváděcí a nové vozy.

Zľavy na nové a predvádza. Nové auto Lexus za super cenu. Za tímhle autem se otočí každý! VOLITEĽNÁ VÝBAVA cena s DPH. Navigačný systém LEXUS Navigation.


Uvedené ceny sú v EUR s. Najtańszą wersją jest LEXUS NX 3Elegance 2WD Kombi II 2. Zobacz Lexusa NX z innej perspektywy. Ceny sa môžu upravovať v závislosti od menového kurzu českej koruny a.

Nese název Lexus NX a jedná se o japonskou prémiovku, připravenou vypálit. Základní cena hybridního NX 300h s pohonem 4xE-Four je . You can view full specifications, offers or configure the NX 300h to your exact requirements. SUV, tentokrát se širší potenciální klientelou, na který láká nižší cena. Po pekinskej premiére zverejnil Lexus ďalšie informácie o svojom prvom kompaktnom crossoveri NX. Nie sú ešte kompletné, no predsa len . Jaký je suv značky Lexus v porovnání s konkurencí?


Dozvíte se v recenzi na Autohledu. Praha - S modelem NX automobilka Lexus poprvé míří do segmentu středně velkých luxusních SUV. Novinka by měla konkurovat především . Lexus stawiający na innowacje i ekologiczny napęd hybrydowy, wprowadził do naszego kraju swój najnowszy model - Lexusa NX.


Lexus NX na prodej od největších českých autobazarů, autosalonů i soukromých osob. We tell you what the most trusted automotive critics say .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky