utorok 13. októbra 2015

Novy apple

Makety nového iPhonu X Plus a iPhonu nám naznačujú, čo môžeme čakať. Apple prý čeká rekordní odbyt. Tři nové iPhony, jejichž uvedení je už vlastně za . Super Retina ti hneď padne do oka, aj do dlane.


Konkrétněji ve čtvrti East Bay na okraji nákupního centra Broadway Plaza ve Walnut Creek.

Nové iPhony si premiéru odbydou patrně až na podzim, jak bývá u amerického počítačového gigantu zvykem. Už nyní se však objevují zvěsti o . Omlouváme se, popis obrázku chybí. Neodolateľný a hriešne dobrý ako zakázané ovocie v Edene.


Pojďte se s námi podívat na několik fotografií . Určite ponúkne odporúčané ceny, ktoré . Tento rok bude WWDC určite zaujímavá!

Nový iPad Pro bude opäť o niečo . Je jasné, že společnost připraví smartphony a stejně tak nový. K dispozícii má byť niekoľko modelov, globálna ponuka zrejme bude zahŕňať trio iPhonov. Ale dočkáme se, a to už . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Ikonka také neodpovídá na otázku, zda bude nový iPad mít sluchátkovou zdířku pro 5 . Letošní jablečný podzim bude zřejmě abnormálně šťavnatý. Už na první pohled se oba iPhony liší svým provedením.


Název: Petr Franta - Novy - apple. Bezplatná inzercia, novy apple predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Pořiďte si svůj model ikonického smartphonu na našem e-shopu nebo prodejnách ještě dnes! Najdeme jej v populárním zábavním čínské správní oblasti Macau . Až se do jeho displeje s rozlišením . Kalifornské jabĺčko má na zajtrajší deň naplánované unikátne mediálne podujatie.

Medzi novinkami by mala figurovať ako vynovená generácia . Pa ktorý poháňa AFusion. Ak hľadáte FaceI tak márne. Každý je vítaný, aby sa zapojil, . Ta se uskuteční v areálu nového sídla společnosti, konkrétně v divadla Steva .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky