utorok 20. októbra 2015

Kostihojová tinktúra ucinky

Kostihojová masť alebo tinktúra by nemali chýbať v žiadnej domácej lekárničke. Jeho hojivé účinky poznali už aj naši predkovia, ktorí si ním . BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry , maste, sirupy,. Propolisový krém s výťažkami z kostihoja a Kostihojový krém na hojenie rán, . Mária Gracenová z Bratislavy mi poslala recepty na prípravu tinktúry z kostihoja.


KOSTIHOJOVÁ TINKTÚRA 100ml s pipetou.

Pozrime sa na jeho liečivé účinky a na spôsob prípravy tinktúry alebo domácej kostihojovej. Naša domáca lekárnička je nemysliteľná bez kostihojovej tinktúry alebo masti. Kostihoj totiž okrem výrazných regeneračných účinkov zastavuje aj krvácanie a . V článku vám predstavíme aj osvedčené kostihojové maste, pastu, tinktúru či sypaný čaj. Masť a tinktúra z kostihoja lekárskeho.


Vyrobte si kostihojovú masť a tinktúru. Nežiadúce účinky : nie sú známe prípady predávkovania ani akýchkoľvek nepriaznivých účinkov. Kĺby - tinktúra zmesi z pupeňov 50ml, Serafín.

Tinktúra Biopurus 100ml Kostihoj lekársky. Slúži výhradne na vonkajšie použitie. Jej účinky sú známe už zo samotného . V ponuke tinktúra z MEDVEDIEHO CESNAKU, LEVANDULOVÁ A KostihojOVÁ. Na vonkajšie a vnútorné použitie. Návod na používanie a účinky prikladám k . Náhodou kostihojová masť je veľmi dobrá na lokálne bolesti, treba sa opýtať v lekárni, vedia poradiť.


Má aj protizápalový účinok. Jeho účinky sú jemné a môže sa užívať dlhodobo. Obsahuje hypericin, ktorý účinne pomáha pri depresiách. ZLOŽENIE: TINKTÚRA OBSAHUJE ALKOHOL A V ŇOM VYLUHOVANÉ ÚČINNÉ.


Upokojujúci a posilňujúci. Katalógová cena: 1€. Patrí k najstarším liekom Ľudová medicína objavila jeho účinky už.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky