piatok 2. októbra 2015

Predlzenie zaruky

Získajte až roky navyše k štandardnej záruke ! Pokazený tovar zadarmo opravíme alebo vymeníme za iný. Záruka vzniká ihneď pri prevzatí tovaru a . Zaplaťte si spoločne s novým výrobkom Poistenie . Miele zakúpením Miele Servis Certifikátu na zabudovateľné prístroje, chladničky, práčky, sušičky, mangle a vybrané umývačky . Obávate sa, že sa Vám Váš spotrebič pokazí v najmenej vhodnej chvíli a prinesie so sebou aj množstvo nečakaných výdavkov?

Každý výrobok má zákonom stanovenú záruku roky. V DATARTe Vám ponúkame ojedinelú možnosť si túto záruku predĺžiť. Ponúkame Vám ojedinelú možnosť si túto záruku predĺžiť. Predĺženie záruky je možné podľa.


V spolupráci s Allianz Assistance poskytujeme predĺženie záruky a poistenie aj pre prípad poškodenia a odcudzenia tovaru pre súkromné osoby. Za jednorazový poplatok tak získate roky záruky navyše. Pri vybraných modeloch spotrebičov AEG teraz ponúkame predĺženú záruku rokov.


Aká výhody Vám nová služba prinesie? Získať poistenie predĺženej záruky je veľmi jednoduché.

Zaregistrujte svoj stroj do mesiacov od zakúpenia a predĺžte si záruku na rokov. Servisné kontrakty INFINITI neznamenajú predĺženie zákonnej záručnej doby na výrobok v zmysle príslušných ustanovení Občianskeho zákonníka. Firma Viessmann ponúka predĺženú záruku na svoje produkty – napríklad 5- ročná záruka na kondenzačné kotly a tepelné čerpadlá do kW.


Túto službu poskytovanú nad rámec zákonnej záruky je nutné aktivovať v registračnom formulári. Týmto spôsobom dosiahnete platnosť Doživotnej garancie mobility Premium aj po celý čas trvania predĺženej záruky. Záručnej knižke predĺženej záruky, . Pre predĺženie záruky platia špeciálne podmienky: Záruku je možné predĺžiť počas 3ročnej záručnej doby od výrobcu a pokiaľ nebolo na vozidle najazdených. Máte záujem o predĺženie záruky ? Zakúpením predĺženej záruky na vybrané obdobie si zákazník predlžuje zákonnú záručnú lehotu, . Vďaka poisteniu predĺženej záruky na nové vozidlá Suzuki, ktoré je zaisťované v. Olympus predĺžená záruka roky pre OM-D.


Neváhajte a získajte svoje vozidlo Mercedes-Benz s predĺženou zárukou na rokov. V Škoda Auto Slovensko si môžete zakúpiť predĺženie záruky v rámci všetkých modelov na štyri roky od zakúpenia vozidla alebo do .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky