piatok 16. októbra 2015

Kuchynská rohová sedacia súprava

Sedacia súprava FLORES ROH NOVINKA . Rohová lavica MODERN komplet. Kuchynská rohová sedacia súprava - Akcia, šírka: 16 výška: 8 hĺbka: 12 Montáž: Samostatná. Elegantná rohová sedacia súprava do kuchyne vyrobená z. Stoly, stoličky a rohové sedacie súpravy možno zakúpiť v mnohých farebných prevedeniach dreva i tkanín.

Stoly ponúkame aj v zostave so stoličkami alebo . Zaoblená sedačka s výrazným prešitím je potiahnutá praktickou tkaninou so zvýšenou odolnosťou proti škvrnám. Stolička so sústruženými nohami, drevená - 2ks. Rozměry rohové lavice 147x107x35cm:. Moderná a kvalitná kuchynská rohová lavica je v ponuke v rôznych prevedeniach látky aj dreva.


Uvedená cena je za samotnú rohovú lavicu rozmeru 125x1cm. Predávame rohové kuchynské lavice, jedálenské lavice, rohové kuchynské sety a jedálenské.

Akcia mesiaca: zlava na dopravu! Všetko u nás skladom - u Vás do hodín! Zaručujeme najlepšie ceny. Kvalitné a štýlové rohové. Na výber je vždy varianta s otomanom vpravo alebo vľavo, s rozkladaním na lôžko či pevné.


Spoľahnite sa na špecialistov! Kladieme dôraz nielen na praktickosť, ale aj na pohodlie. Preto pre vás vyberáme rohové sedacie. Máte mnohopočetné návštevy? Na sedacej súprave Triáda je po rozložení možnosť spania až pre dospelé osoby.


Rozkladá sa jednoducho, plocha po . Brandon - rohová sedacia súprava je výnimočná nadčasovýn dizajnom, zmyslom pre pohodlie a detail. Program ponúka možnosť zostavenia vlastnej zostavy . GINO je menšia rohová sedacia súprava. Skvele sa hodí do menších obývacích , detských alebo študentských izieb.

Má taktiež úložný priestor a rozklad. Priestranná rohová moderná sedačka Combi je čalúnená látkou a ekokožou. Doplatok za rozkladanie je eur. Ak si prajete sedačku s rozkladom napíšte to . Drevené nohy-s vlacovymi pružinami. Prevedenie v otieni látok.


Roh pravý ale aj ľavý sa vyrába. Posledný kus za túto cenu. Pohodlné a štýlové sedacie súpravy na predaj za super cenu. Kúpite online v eshope Mobelix.


Skladom v poťahu Etna 2 ľavé prevedenie s rozťahovaním bez úložného priestoruSkladom v poťahu Power 1 ľavé prevedenie s rozťahovaním a úložným.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky