utorok 6. októbra 2015

Rohový regál

Vodorovné plochy sú vo svetlých odtieňoch, . Prezri si u nás rohovy regal a porovnaj ceny v 10. Dřevěné regály jsou vhodné. V katalogu nemáme podrobnější informace o rohový regál.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Odložte si v kúpeľni rúž aj deodoranty na prakticky rohový regál Carmi 1. Elegantnými sklenenými doskami a svetlým prevedením oživíte celú miestnosť. Rohový regál RG1masiv borovice dub - výprodej. Kombinovaním rôznych dielov môžete ľahko zariadiť akúkoľvek . Kancelársky nábytok s čistými líniami a elegantným dizajnom.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Originál pre vašu kanceláriu. Nakupujte online na Kwesto.

Pekný rohový regál oživí váš interiér a má i praktickú funkciu. Regál KALIO NOVINKA DOBRÝ. V našom eshope na vás čakajú vysoké, nízke a rohové regále všetkých typov a farieb už od €. Z našej ponuky si určite vyberiete. Tento praktický rohový regál perfektně doplní kancelářskou stěnu ze série OPTIMAL. Je vyrobený ve světlém dekoru dub sonoma, který je nadčasový.


V tejto kolekcii ponúkaposteľ, komodu,nočný stolík, regál , policu , skrinu atd. Rozmery (šxhxv): 37x37xcm. Rozměry (šxhxv ): 37x37xcm. Farebné prevedenie - prírodná borovica.


Korpus povrchovo upravený melamínovou živicou. Vrátane montážneho materiálu. OBI Deco-Line rohový regál Maupiti so odkladacími plochami má kovový pochrómovaný stojan s lesklým povrchom.


Odkladacie plochy sú zo skla. Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Standartní hloubka: 300 .

Rohové regály CLIP, prevedenie pozinok, hĺbka police 30 4. Rohový modul se snadno kombinuje s dalšími moduly regálového systému Magma.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky