streda 21. októbra 2015

Gorenje dvg 6565 ax

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Komínový odsavač par s možností recirkulace. Kvalitní odsavač s osobitým designem a netradičným halogenovým osvětlením.


Pyšní se elektronickým dotykovým ovládáním, funkcí timer, senzorem teploty,. Domáce spotrebiče, digestory, odsávače pár GORENJE. Standardní Způsob odvodu par: Odtah nebo recirkulace. Elektronické ovládanie a veľa zaujímavých funkcií urobí z tohto odsávača nielen. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s podobnými parametry, které máme skladem a můžeme je dodat . En rigtig god væghængt emhætte fra producenten Gorenje.


Måske står du lige netop nu og søger efter en ny emhætte. Filter GORENJE , uhlíkový UF. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Klasa energetyczna: - Rodzaj oświetlenia: Halogen Odssawanie do komina: Tak Sterowanie: dotykowy. Recyrkulacja: Tak Maksymalna moc . Shop with confidence on eBay! Zvýšenie prúdenia vzduchu.


Didžiausia ištraukimo galia, 720. Nuotolinis valdymas, nėra. God væghængt emhætte fra producenten Gorenje til en god pris. Den her væghængte emhætte med indbygget (intern) motor . Opis aparataSamostojna stenska kuhinjska napaNastavitev upravljanja: Na dotikMaximalni pretok.


Preverite cene na naši spletni trgovini in pogoje dostave! Počet kusov v balení: ks. Ovládanie: Dotykové ovládanie Max.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky