utorok 20. októbra 2015

Satnikova skrina vera

VERA je rozdelená do priestoru, v ktorom sú umiestnené regály a časť pre šatníkovú tyč, čo umožňuje ľahký prístup k oblečeniu. Moderná 2-dverová kombinovaná skriňa s posuvnými dverami vo farebnom prevedení: biela. Moderná 3-dverová kombinovaná skriňa so zrkadlom a posuvnými dverami. Typ skrine, Šatníkové skrine.


Vnútro skrine tvorí jedna časť policová , druhá časť obsahuje jednu policu a tyč na vešanie.

Priestranná 4-dverová skriňa so zrkadlom. Farebné prevedenie skrine . Vera vo farbe Dub Sonoma. Kombinovaná priestranná skriňa s množstvom odkladacieho priestoru zo spálňovej zostavy VERA. Osvetlenie nie je v cene! Postel už máte, ale kde spí vaše šaty?


Třeba Šatníková skriňa VERA 2za 210​ EUR.

Doprava zadarmo po celom území SR! Skriňa VERA biela-orech čierny. Moderná, priestorná šatníková skriňa 4-dverová so zrkadlovými dverami políc, šatníková tyč. MEBLINE Moderná šatníková skriňa s posuvnými dverami LONDON 1sonoma.


Poskytuje dostatok úložného priestoru pre Vaše odevy. Pod poličkou v hornej časti je umiestnená . Oceníte nielen jej veľký úložný priestor, ale tiež dve zvislé zrkadlá umiestnené uprostred. Možnosť výberu z extrémne priestranného šatníka , komody a lôžok v dvoch veľkostiach predávané. Sektorová spálňová zostava VERA je kombinácia moderného dizajnu a trendov vo výrobe. Táto šatníková skriňa so štyrmi policami bude praktickým pomocníkom vo vašej predsieni.


Praktická šatníková skriňa s jednoduchým dizajnom. CADIXO rohová šatníková skriňa CDXS91. Skrine zo sklenenými dverami slúžia na zobrazenie a prezentáciu vystavovaných predmetov.


Zrkadlo opticky zväčší priestor spálne. Jednodverová modulová šatníková skriňa Wektra. Plytká šatníková skriňa s posuvnými dverami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky