štvrtok 22. októbra 2015

Poháre na destiláty

Shot pohár s bublinkou v podstave. Od: 24€ Bez DPH: 87€. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie poháre na destiláty. Ukážeme kde môžete poháre najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


Dobré pití si zaslouží výjimečný servis.

Vyberte si tu pravou sklenici na destiláty od předních designových značek ve výjimečné kvalitě. Maximilian Riedel (11. generácia) predstavuje svoju prvú sériu pohárov – sériu „ O“. Znalci produktov Riedel prekvapene zistia, že tejto novej sérii pohárov niečo.


Pohár Krígel s Uchom Europa - 0. BAR Old Fashioned pohár na whisky 3ml, ks empty. CHARISMA Long drink pohár na miešané nápoje 4ml, ks. U nás SKLADOM za € s DPH.

Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie. Sme tu pre domácnosti i firmy. Pohare na liehoviny destiláty. Pasabahce 6dielna sada pohárov Alanya na whisky, 2ml 1. Sada pohárov z krištáľového skla Nachtmann Aspen, 3ml. Spiegelau Súprava pohárov na destiláty Grand Palais Exquisit.


Pre zobrazenie viacerých produktov odoberte niektorý z filtrov. Sada šiestich pohárov s kapacitou 3ml má pôsobivý dizajn a sú vhodné na podávanie akéhokoľvek nápoja. Krištáľové poháre Crystal Classic Súprava ks krištáľových pohárov na likér. Elegantná destilačná banka určená na nalievanie destilátov do pohárov.


Odolná aj vďaka dokonale tvarovanému dizajnu. RONA pohár na destilát ml. Výrazný destilát z radu Stepanow Club vás upúta svojou ovocnou chuťou a arómou, v ktorej ucítite vôňu čerstvo natrhaných malín. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy.


Vychutnajte si alkohol z našich exkluzívnych pohárov. Expresné doručenie po celej SR, osobný odber v Bratislave.

Prečítajte si, aký pohár sa hodí k jednotlivým drinkom. Ponúkame rôzne tvary, vzory a farby a tiež možnosť zakúpiť súpravy pohárov za výhodnú cenu. Jednorazový ekologický pohár z bioplastu na studené nápoje. Veľký výber sklenených pohárov so SWAROVSKI kyištálikmi. Vhodné aj na podávanie alkoholu.


V balení sa nachádzajú štyri poháre úzkeho vysokého tvaru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky