piatok 9. októbra 2015

Televízny stolík

Televízny stolík do každej obývačky. V pamäti Centrom modernej obývacej steny je televízny stolík. Správnym výberom kladne ovplyvníte celkový vzhľad celej obývacej miestnosti.


Potom ste v tejto kategórii správne. Neodmysliteľnou súčasťou každej obývačky je televízor a spoločne s ním aj stolík pod TV.

Ten poskytuje praktický priestor na jeho položenie a rovnako tak aj . TV stolík TV2C je vyrobený v štyroch obľúbených farebných . V našej ponuke nájdete množstvo stolíkov v rôznych dizajnoch a prevedeniach. Máme ich prehľadné rozdelené do kategórií: TV stolíky sklenené a TV stolíky . Popis: V cene nie je zahrnuté LED osvetlenie. Materiál korpus: laminovaná doska.


PECIFIKÁCIA: Moderný televízny stolík 2x.

Navštívte nás a prezrite si širokú ponuku nábytku. S tým všetkým si poradia televízne stolíky a HiFi stolíky zo Sconta. Výška pre komponent umiestnený na spodnej poličke . BALIN RTV2S televízny stolík -sektorový obývací nábytok,nábytkový sektor do obývačky od BRW. Vyberte si vhodný televízny stolík alebo držiak, ktorý bude presne vyhovovať vašim potrebám a zaručovať pri sledovaní televízie ten najvyšší . Kora KRTN rohový televízny stolík je vyhotovený z lisovanej drevotrieskovej laminovanej dosky.


Farebné prevedenia jelša, orech. Na zadnej stene otvorené police je praktický otvor pre káble. Nemáte kde položiť vás televízor ? Zoradiť podľa: Prednastavené. Zobraziť: Produktov na.


Stolíky pod TV kúpite online v eshope Mobelix. Pozrite si sériu LIATORP. LIATORP kombinujte moderné úložné potreby s romantickým vidieckym štýlom.


Rozmery: Šírka:138cm, Výška:44cm, Hľbka:42cm. Sektorový nábytok LIDO sa skladá z 20 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky