pondelok 26. októbra 2015

Fiskars kalacka

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Sekery na kálanie Fiskars - tento profesionálny nástroj urobí aj z ťažkej práce . Môže sa použiť aj ako kladivo. Gumená ochrana chráni násadu, zabraňuje vibráciám pri minutí pňa.


Kvalitná dreorubačská kálačka so širokou čepeľou ako stvorená na sekanie klátov či.

Hmotnosť kalača je kg. Kalače sú tvarované a vyvážené tak, aby ste poleno ľahko . Materiál je z kovanej a kalenej ocele. K sekerám Fiskars patrí aj brúsny systém, vďaka ktorému budú ich čepele.


Stabilná rúbacia plocha z polyméru s kovovým krúžkom. Tlmí vibrácie pri nárazoch. Kálačka Fiskars SAFE-T X39.

Držanie v ruke a presnosť vedenia: fiskars - kálačka : 2:0. Unsubscribe from Jozef W. Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Fiskars Xdostala v tomto roku od výrobcu novú vylepšenú podobu. Ak budete recenzovať aj kálačky mohli by ste vybrať ten novy model Fiskars Xjaju vyskušam . Vyskúšajte Patriot, Fiskars , Husqvarna alebo Stihl. Sekera, kálačka - Fiskars štiepacia sekera X 17.


Stav: nove vlastnosti výrobku: Capin má dlhú rukoväť, takže je ideálny pre kontrolu zdvíhanie a prenášanie . Väčšie káľačky majú viditeľné oddeľovacie tvarovanie. Pri Fiskars je jasné, že výrobca presne vie, na čo má sekera slúžiť a podľa toho tvaruje . FISKARS kálačka štiepacia. Kvalitní dreorubačská kálačka se širokou čepelí jako stvořená na sekání špalků či osekávání .

Vcera dosla kg kalacka KLYSLAG od Hultafors, absolutna spokojnost,. Vertikální štípač dříví Scheppach HL 8se štípacím tlakem tun. Popis: Stredná štiepacia sekera XZákladné rysy Na štiepanie stredne .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky