štvrtok 6. októbra 2016

Odznakovac

Pákový stroj - lis na výrobu reklamných predmetov. S lisom na reklamné predmety možno vyrábať odznaky, magnetky otvárače fliaš, zrkadielka rôznych . Profesionálna výroba odznakov a magnetov s rýchlym doručením, do 1-pracovných dní. Odznaky rôznych tvarov a veľkostí máme skladom a za najlepšie ceny.


Kompletný set na výrobu odznakov priemer mm. Výroba odznakov v troch veľkostiach (odznaky 2 3 mm). Individuálna výroba od jedného kusu. Najlacnejšia výroba kruhových odznakov na Slovensku pre firmy, agentúry aj súkromné osoby cez HIRAX Shop.


Vyrábama placky s priemerom 2 a mm. Dopytujem stroj: Popis: lis na odznaky, odznakovač. Popis: - hľadám jednoduchý lis na výrobu odznakov s príslušenstvom, odznakovač.


Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Dopyt na: odznakovač jednoduchý lis na výrobu odznakov s príslušenstvom, ks.


Miesto realizácie: sveža . Miška v úlohe školiteľa, alebo: Nepichaj do toho jedným prstom! Dopyt: lis na odznaky, odznakovač, s vymeniteľnými matricami - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Populárne: Femoralna hernia.


Kúpna zmluva nehnuteľnosť. Depilačné pásiky na tvár. Rupert grint and ed sheeran.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky