piatok 14. októbra 2016

Novy man

Dvě stovky odborných novinářů z celého světa si přišlo na akci MAN FULL RANGE DAYS vyzkoušet nový dodávkový automobil a seznámit se s inovacemi v. Nový transportér MAN TGE je vyhotovený ako skriňové vozidlo, kombinované vozidlo alebo ako nákladné vozidlo s korbou valníka s jednoduchou alebo . Transportér MAN vás podporuje vo vašej každodennej práci. Nový MAN TGE – nielen transportér, ale aj spoľahlivý partner pre každú prácu. Zrazu sa niekde otvorila Pandorina skrinka a nový MAN TGX s osemvalcovým vidlicovým motorom sa objavil na okruhu. IAA v Hanoveri konečne nastal čas: 1.

Novinka, ktorou spoločnosť MAN. Od uvedenia na trh bude nový . Ta zůstává věrná tradičnímu jménu, ale přináší nový vzhled i techniku. Každý nový truck MAN v Evropě je od srpna letošního roku vybaven jednotkou RIO Box. To umožňuje zákazníkům zjednodušit průběh . Pod označením TGE rozšírila spoločnosť MAN svoje modelové spektrum o ľahké úžitkové vozidlo, ktoré osloví dlhoročných užívateľov jeho . Nové sklápače MAN z Nemecka: ponuky, pozrieť inzeráty na predaj nových a užívaných sklápačov MAN z Nemecka — Autoline Slovensko.


Skutočné úžitkové vozidlo – nový van spoločnosti MAN. Na stavbách, v lese, pri preprave osôb alebo pri práci v kameňolome – tento van zvládne každý terén.

Nový MAN Lion´s City slaví v rámci interní výstavy MAN pod názvem BusDays svoji světovou premiéru. S jasným zaměřením na hospodárnost, . V septembru výrobca predstaví nový modelový rad aj na ostatných kľúčových európskych trhoch. Veľký van značky MAN s maximálnou . Britská technologická spoločnosť Gravity Industries sa venuje vývoju strojov, ktoré nám majú priniesť jednoduchšiu budúcnosť. Skutočný Iron Man : Vynálezca s oblekom stanovil nový rýchlostný rekord. Oblek poháňa šesť malých prúdových motorov.


Mestská hromadná doprava a regionálna doprava na Slovensku. Děčín nakoupil nové autobusy MAN. Dodávka od společnosti MAN je rozdělena do dvou částí. NAVARA Pohořelice, areál bývalých kasáren. Vypočuj si novinku „As You Are“, ktorú venoval rodine a priateľom.


Legendárny Mega Man je späť! Jeden z najpopulárnejších hrdinov Capcomu oslavuje tridsiate narodeniny oznámením novinky Mega Man 11. Ja pravda ze novy Man 5opravdu jede a tahne jak svina-udelal jsem si test za Besancon,nemec.


MAN TGX – nahliadnite do našej aktuálnej ponuky vozidiel! MAN TGE - rebranding rozširuje portfólio výrobcu nákladných vozidiel MAN TGE - po skončení spolupráce s Mercedesom sa objavil nový záujemca MAN TGE .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky