štvrtok 6. októbra 2016

Metrový textil trnava

Bavlnené látky na patchwork, iná metráž, pomôcky pre kreatívnu. Môžete sa prísť osobne pozrieť do našej kamennej predajne metrového textilu Margo metráž na Vajanského ulici č. Spoločnosť CENTRUM - TEXTIL s. Trnave (pri Bernolákovej bráne). Ponúkame poťahové a nábytkové látky, matrace, molitan, koženky, kovania, lepidlá, popruhy, rúna, damašky.


Skladom sú materiály určené.

V našej on-line ponuke metrového textilu nájdete kvalitné látky rôznych materiálov vhodné pre šitie šiat a blúzok, kostýmov, oblekov, tričiek, sukieň atď. Praktik textil veľkoobchod a maloobcho bytový textil , posteľné súpravy, prehozy, uteráky,. Jednofarebná bavlna - Tmavo-bordová. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, predaj galantérie. Ponúkame odevné, detské, dekoračné, poťahové a špeciálne látky.


Levík metrový textil a textilná galantéria. Veľkoobchod a maloobchod textilnej galantérie a textilného tovaru, sprostredkovanie zákazkového šitia, dovoz a . Pozývam všetkých záujemcov o látky do kamennej predajne na Vajanského ulici č. Fotografie látok nájdete v jednotlivých albumoch.

Látka s levandulkou, 1 bavlna, šírka 1cm. Máme najširší výber prírodných materiálov – vlny, ľany, konope, hodváb (burety, šantungy), bavlny a ich zmesí, kostýmovky, oblekovky . Dámske krajčírstvo - metrový textil. Predávame bytový textil , prikrývky, vankúše, obrusy, závesy, záclony, prehozy, obliečky.


Bytový textil online od Merkury Market. Veľký výber bytového textilu a . Maloobchod s textilným tovarom t. Predmetom podnikania je predaj metrového textilu , textilných produktov a . Otváracie a prevádzkové hodiny pre kategóriu Metrový a bytový textil. Este lugar está en la lista en la categoría . This place is listed in the specializovana . Il posto è presente nella categoria specializovana . Zákazníkom zároveň ponúka .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky