utorok 25. októbra 2016

Bandaska na naftu

Bandaska L PVC potravinová. Primárne je kanister určený na uskladnenie, prevoz a prenos pohonných hmôt ( PHM) ako benzín a nafta. Je však možné doň nalievať takmer akýkoľvek tekutý . Plastový kanister na PHM dodávame vrátane špeciálnej . Viete o produkte viac informácií? Napíšte užívateľskú recenziu a pomôžte tak .

Predam bandasky , idealne na naftu. Pripadne na uzitkovu vodu a pod. Objem (3€) alebo 34(50€)litrov. Odber najlepsie Strba-Poprad a okolie. Rozmer: 3x 1x 3mm.


Vhodné pre použitie na benzín, naftu , oleje pre bezpečnú manipuláciu odporúčame použiť výpustnú hubicu kanistre na pohonné hmoty majú UN certifikáciu a . Má plniaci objem cca litrov a môže byť uložený v aute. Kanister na benzín alebo naftu - 20l.

Bezplatná inzercia, bandasky predaj a inzercia. Lievik na palivo, plastový. Skladové číslo: AP0Dostupnosť: Skladom do dní. Oblasť použitia, skladovanie a bezpečnú prepravu benzínov, nafty či vykurovacích olejov. Priložené príslušenstvo, výpustná hubica, uzáver plastový.


Rybárske potreby online v. Založené na recenziách. Táto webová stránka pouíva cookies. Ak budete pokracova v prezeraní týchto stránok súhlasíte s pouívaním cookies.


Zistite viac v naich Stanovách pre . Chýba: naftu Plechova bandaska - cistenie - Diskusné fórum - Moto poradňa. Mam dve starsie plechove bandasky (tie zelene 20l co byvali) a asi tak 8-rokov dozadu som ich pouzival na naftu. Teraz ich ale potrebujem . FUSION - kompletný sortiment tuning, racing, audio.


Plechový kanister na naftu , benzín a iné kvapaliny. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Objednajte si teraz výhodne a jednoducho.

Ak vám však dôjde palivo po ceste a „dočerpávate“ si ho z príručnej bandasky , kde je namiesto benzínu nafta , výsledkom bude, že vám auto . SCD Purus - baktérie do žumpy a ČOV - 20L bandaska. JUMOS: Nádrže na naftu , mobilné nádrže, výdajné stojany, čerpadlá na naftu , nádrže na AdBlue, čerpadlá na AdBlue.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky