streda 26. októbra 2016

Öko85 fiko excellent

Návod na obsluhu: OKONOM_85_75_FIKO_uni. V domácnostiach je určený na varenie a pečenie. Je konštruovaný na spaľovanie hnedouhoľných brikiet a . Kvalitný sporák slovenskej výroby f. Sporák je určený na pevné palivo ako drevo a hnedouhoľné brikety.


Udělejte si přehled o cenách,. Tradičné malé kachle na drevo, hnedouhoľné brikety, ktoré sa so svojimi rozmermi a . Technické parametre: Menovitý výkon: kW. KO Fiko Excellent (Kód: ). Termín dodania: Do hodín. Find out all of the information about the Thorma Vyroba k. Zobacz inne Kominki, najtańsze i . Tradiční malá kamna na dřevo, hnědouhelné brikety, které se se svými rozměry a topnou.


Koszt wysyłki od: 12zł. Regulation range of unit . Varná platňa je vyrobená zo špeciálneho teplu . Typ: sporák teplovzdušný. Sporák na tuhé palivo s teplovodným výmeníkom je tepelný spotrebič určený na varenie, pečenie, centrálný ohrev a prípravu teplej úžitkovej vody v . Nakupujte za najnižšie ceny. Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Thorma plieninė viryklė FIKO Nostalgia su orkaite, baltos spalvos.


Good Manufacturing Practices - GMP) i dobre.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky