piatok 28. októbra 2016

Bistro kosice

Vyberte si reštauráciu pre objednanie donášky jedla až domov. Rozvoz Košice , vaše obľúbené jedlo pohodlne. Cassovia - Južná trieda Košice , donáška jedla. Dobré Bistro - dokonalo jednoduché.


Garbiarska (mapa) Košice.

Ponúkame vegánske obedové menu, ktoré každý deň tvorí polievka,. Rozhodnutie otvoriť Naše Bistro v nás tkvelo už pomerne dlho, pretože nám v Košiciach chýbal podnik kde by sme si mohli vkľude posedieť, a aby sa zároveň . Prinášame do Košíc nový svetový trend stravovania „ FAST CASUAL“ – priateľský a neformálny štýl s kvalitným jedlom pripraveným len z čerstvých surovín. Le Bistro ponúka priestor na stretnutia s . Pretože nám v Košiciach chýbal podnik kde by sme si mohli vkľude posedieť, a aby sa zároveň naša dcéra pohrala, otvorili sme Naše bistro.


Bistro BLANC na Bielej ulici v Košiciach vychádza nie len zo svojej polohy ale aj z. Originálne Francúzske bistro priamo v srdci Košíc.

TUK TUK THAI je mladé štýlové bistro a reštaurácia, ktorá prináša do Košíc nové chute a jedlá inšpirované juhovýchodnou Áziou. ZaZza - Italian Pizza Bistro , Košice - podrobnosti o reštaurácii v najväčšom a najaktuálnejšom katalógu reštaurácií a menu. Hlavné jedlá je možné kombinovať s prílohou podľa vlastného výberu. Cena jedla zahŕňa aj prílohu.


See photos and tips from 1visitors to Bistro. Fajn pizza a široký výber bagiet, pečiva i cukroviniek. Akceptujú platobné karty i staničnú.


Silu a vôňu kvalitnej kávy ocenia nie len tí, ktorí sa ráno ponáhľajú do p. Košické ulice už po šiesty krát zaplavia dúhové farby ako symbol ak. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Dobre Bistro , Kosice Picture: photo1. S nami si vyberiete tie najlepšie reštaurácie v Košiciach! Kam vyraziť na obe večeru alebo len kávu?


Neváhajte ani chvíľu a jednoducho a pohodlne si . BISTRO ARIES - Brém Ján, Južná trieda 7 Košice O NÁS.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky