streda 5. októbra 2016

Predam gastro zariadenie

Predám GASTRO ZARIADENIE z kuchynskej prevádzky. Fritéza Zanussi 39- Eur, profi gril na kurčatá 2x použitý 99-Eur a digestor s lapačmi tuku 39-Eur. Inzeráty gastro zariadenia. Bezplatná inzercia, gastro zariadenia predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Predám gastro zariadenie zo zrušenej prevádzky. Gastro -profi zariadenie. Nerezový stôl 80xs policou. Bazár gastrozariadenia, gastro zariadenie pre kuchyne, staršie gastro zariadenie , repasované gastro zariadenie , nové zariadenie z prevádzacích akcií. Predam vinoteku Baumatic BWC600SS.


Náš gastro bazár Vám ponúka použité gastro zariadenia cena krorých môže byť len štvrtinová v porovnaní s novým gastro zariadenie. Cena: V texte, Lokalita: Ružomberok. Výroba nerezového nábytku, predaj gastro zariadenie a gastroservis.

Sme zameraní na predaj profesionálnych gastro zariadení ako rúry, sporáky, konvektomaty, umývačky riadu, vákuove baličky, profesionálne chladničky a . Svoj predaj zabezpečujeme hneď niekoľkými možnosťami, a to: formou fakturácie , fiškálneho dokladu alebo dokonca prostredníctvom lízingovej spoločnosti. Eur bez Dph, teraz na predaj . Realizácia kuchýň, výdajných liniek, barov a cukrární. Predaj zariadení pre gastronomické prevádzky. Odborné poradenstvo pri zariaďovaní gastronomických . Profesionálne gastro vybavenie pre . Výroba gastronomických zariadení a nerezových doplnkov. Predám rok používané profesionálne gastro nerezové….


Najpredávanejší tovar máme pre Vás vystavený v . Predám nerezové stoly, pizza pec, chladiacu vitrínu, barové stoličky. Technika pre gastronómiu: gastrotechnika, zariadenia a ich predaj , servis, . Najväčší výber použitých gastrozariadení a pomôcok na internete! V ponuke aj nové zariadenia ! OTVÁRACIE HODINY: podľa individuálneho dohovoru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky