streda 12. októbra 2016

Akr 648 ix

Komínový odsávač pár AKR 6IX v nerezovom vyhotovení, šírka cm. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Připojení pro odsávání do komína, nebo na recirkulaci.


Prístroj je možné spustiť v troch stupňoch výkonu. Po dokúpení uhlíkového filtra je možné zapojiť odsávač do módu .

Přístroj je možné spustit ve třech stupních výkonu. Po dokoupení uhlíkového filtru je možné zapojit odsavač do módu . Lze jej připojit do komína nebo . Průměr odsávací roury 1mm. Hliníkový tukový filtr součástí . Elegantný komínový odsávač pár v nerezovom prevedení.


Vybavený mechanickým ovládaním, stupňami výkonu, kovovými tukovými filtrami . Odsavač par neboli digestoř je neodmyslitelnou součástí každé kuchyně. Během vaření nebo smažení se totiž .

Doprajte si aj počas varenia čistý vzduch! Flexibele installatie mogelijkheden. Mode évacution ou recyclage . Whirlpool nabízí velký výběr odsavačů par s vynikajícím designem.


WHIRLPOOL AKR 6IX odsávač pár. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Vyplatí se investovat do drahé digestoře, nebo postačí levná? Otestovali jsme modelů jak v nejnižší, tak nejvyšší cenové hladině.


U nás máte také jistotu, že v . Kč bez DPH Recyklační poplatek 1Kč včetně DPH je obsažen v. Marek Proche Zákaznická podpora. Typ: komínový Farba: nerez Horné odsávanie: áno Počet tukových filtrov: Materiál tukového filtra: hliníkový Počet uhlíkových filtrov: Com. Má kapacitu odsávání 3mza hodinu.


Je velmi výkonný vhodný i do . Odsávač par neboli digestoř je praktický pomocník v každé domácnosti. Pokud vaříte a vadí Vám unikající pára, můžete si pořídit jednu za našich prvotřídních .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky