piatok 28. októbra 2016

Whirlpool bsnf 8452 ox

Voľne stojaca chladnička vo farbe nerezu je novinkou z radu. Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: nerezová oceľ, Uchytenie dverí: Pravý. Celkový čistý obje316L, Celkový hrubý obje356L, . Je vybavená senzorovou technológiou 6. Důvod zařazení do bazarového zboží – důlek na dvířkách u madla.


Chladnička WHIRLPOOL , mraz.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Posuzujeme, jak ledničky zvládají chlazení či mrazení. Ideální moderní chladnička by měla být tichá s nízkou spotřebou energie. Pre ovocie a zeleninu je tu priestranná . Volně stojící kombinovaná chladnička v barvě nerezu je novinkou z řady Supreme NoFrost. Marek Proche Zákaznická podpora.


Umiestnenie mrazničky: spodné,. Whirlpool szabadonálló hűtő-fagyasztó jellemzők: no frost, fagymentes technológia, amely hatékonyan megakadályozza a jég felhalmozódását a fagyasztóban .

Conheça a nossa gama de frigoríficos sem sair de casa em Worten. MutiflowLED strip - rovnoměrné osvětlení vnitřního prostoru, . FreshControl - udržuje ideál. Objem chladničky (l): 222. Počet oddělených prostor v mrazničce: 3. Beznámrazová chladnička Whirlpool s technologií šestého smyslu a LED osvětlením. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Only the best brands for your home. Find deals from shops and read reviews on PriceSpy UK. Approfitta degli sconti e acquista online in pochi clic!


Technológia Multiflow Vonkajší . Product images are for illustrative purposes only. Delivery in: 0-business days. Kombinovaná chladnička z . Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky