štvrtok 6. októbra 2016

Drevená knižnica

Uložte si knihy prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom. Drevená knižnica vyrobená z masívneho borovicového dreva, kartáčovaný.


Povrchová úprava - prírodný včelí vosk. Môžete ju umiestniť do spálne, obývačky, ale aj do detskej .

Sivá nástenná knižnica Kare Design Snail. Multifunkčné knižnice , police a regály sú ideálne úložné riešenie do domácnosti na knihy a iné poklady. Vyberte si z našej ponuky a zútulnite obývaciu izbu. Je čítanie vašou veľkou vášňou, ale už vás nebaví jazdiť niekoľko kilometrov do najbližšej knižnice , strážiť si neustále lehoty a platiť členské poplatky?


Tu nájdete ako lacné knižnice, tak štýlové a moderné knižnice, ktoré oživia každý interiér. V materiáloch prevláda klasika, drevené knižnice vedú. Menšia knižnica s praktickým úložným priestorom vyrobená z borovice.

Rozmanité veľkosti knižníc v rôznom prevedení aj dizajne. Vďaka výraznému patinovaniu je každá knižnica originál. Nebojí sa zrovnať so zemou 7horských vrcholov pre nové mesto alebo vybudovať . Zachovalá, neošúchaná, staršia drevená knižnica stredných rozmerov, š cca m, v cca 75cm, h cca cm. Knižnice , ktoré možno ľubovoľne spájať. Vytrieďujeme, nahradia ju detské veci.


Dizajnové knižnice pre vášnivých aj striedme čitateľov nájdete na Biana. Caitlin, to je rada jemne moderného nábytku, ktorý si svoju krásnu tvár zachová dlhé roky. Tieto kúsky boli navrhnuté tak, aby polichotili každému interiéru. Masívna, štýlová, elegantná knižnica.


Koloniálny štýl v kombinácii s funkčnosťou dodá kúzlo vášmu obchodu, obývacej izbe, chodbe alebo spálni. Kolekcia nábytku RECYCLE HOME sa vyznačuje spojením rôznych druhov recyklovaného dreva, ktoré vytvára efekt mozaiky. Napíš recenziu, ako prvý ? Originální kus nábytku, realizace a provedení dle našeho návrhu. Nechali jsme dřevo vyniknout.


Rozhodol sa, že hradná knižnica bude tým najbezpečnejším miestom.

Tonin Casa knižnica, Abaco model, rôzne prevedenia. Táto drevená knižnica má originálny dizajn vytv. CASTAGNETTI Sivá drevená knižnica Sabine za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Tento tovar je vyrobený tak, aby vyzeral starožitne. Táto stena z drevených debničiek má rozmery 100x100xcm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky