štvrtok 20. októbra 2016

Cesnak a citron

Príprava: Umyte citróny a nakrájajte ich na kúsky. Umiestnite citrón , cesnak a zázvor do mixéra a rozmixujte do hladka. Inak tomu nie je ani v prípade upchávania ciev.


Túto lacnú a neškodnú liečivú kúru by mal človek opakovať každý rok. Zápach a cesnakovú vôňu vôbec necítiť.

Tiež prečisťuje cievy, posilňuje srdce, detoxikuje organizmus. Zázvor, citrón , cesnak a med sú štyri zložky, ktoré sú už samy o sebe zázračné. Pripravený, pokrájaný citrón zmiešajte s roztlačeným cesnakom a poriadne rozmixujte.


POSTUP PRÍPRAVY Citróny umyjeme v horúcej vode, nakrájame na malé kúsky. Ale čo vznikne ich spojením? Smradľavý ale liečivý cesnakový zázrak, cesnakový . Prírodný elixír plný zdravia z medu, citrónu a cesnaku.

Vyrobte si elixír, ktorý podporí vašu imunitu a očistí celé telo pomocou citrónu , medu a cesnaku. Zistite, ako môžete pomôcť cesnaku a citrónu , dve potraviny s veľkými liečivými vlastnosťami, ktoré sa používajú od dávnych čias na liečbu rôznych ochorení. Odstránenie vápenatých usadenín z tela cesnakom a citrónom. Nepríjemná cesnaková vôňa nie je vôbec cítiť a účinok citrónu s cesnakom sa prejaví naplno.


Pokiaľ ide o zdravie srdca, cesnak pomáha znižovať krvný tlak a zlý. V samostatnej miske vytlačte citrón , odstráňte semienka a pridajte k . Mnoho žien pozná priaznivé účinky medu a prírodných produktov na vlastnej koži, a pleti. Prinášame vám jednoduchý . Citróny sú bohaté na vitamín C, ktorý pomáha budovať imunitu. Cesnak podporuje zdravé fungovanie imunitného systému a . Prvým krokom na ceste k zotaveniu sú vitamíny, čaj a strúčik cesnaku - históriou overené recepty,.


V čom spočívajú blahodárne účinky medu, citrónu a cesnaku ? Cesnak , zázvor, med a cesnak spoločne vytvoria nekompromisný elixír, ktorý ochráni váš organizmus pred mnohými ochoreniami. Me zázvor, citrón a cesnak. Brokolica, cesnak a citrón.


Ja som raz zjedol cesnak , lebo som mal vysoky tlak, ja som myslel,.

Aj tieto otázky vás ohľadne vášho zdravia zaujímajú. Cesnak a cibuľa každý deň alebo ráno voda s citrónom a soľou?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky