utorok 4. októbra 2016

Mäsiarsky mlynček na mäso

Profesionálne mäsiarsky mlynček na mäso , o výkone 900W, priemerom a napätím na 230V, určenom pre vysokú záťaž. Klasický robustný mlynček na mäso s nožom so štyrmi čepeľami a skrutkovou svorkou pre uchytenie k . Profesionální řeznický mlýnek na maso (řeznický vlček) je určen pro vysokou zátěž, silný a zárověň. Mäsomlynček na mletie mäsa, mlynčeky na mäso. Mäsiarsky klát, mäsoklát rozmer: 6x 6x 8v- lepený z bukového dreva- obojstranné opracovanie- . Celkové nerezové prevedenie kvalitne . Profesionálne elektrické mlynčeky na mäso s vysokým výkonom na použitie vo všetkých druhoch potravinárskych prevádzok aj všetkých stravovacích . Manuálny mlynček na mäso N. Predám elektromotor vhodný aj na mlynček na mäso. Elektrický mlynček na mäso nájdete v mnohých prevedeniach a rôznych.


MLYNČEK NA MÄSO Mäsiarský vlček. Keďže však klasickí mäsiari takmer vymizli, pomelte si mäso radšej sami a doma. Pri výbere zvážte, ako často budete mlynček používať a koľko mäsa budete . Mlynček na mäso Zelmer 987. Mäsiar kutil sa rozhodol vylepšiť svoj mlynček na mäso.


Pomocou kardanu prenáša krútiaci moment z kolesa. Vynikajúci pre ľahké a rýchle mletie všetkých obvyklých druhov mäsa najemno a nahrubo. Univerzálny - vynikajúci aj na prípravu strúhanky, mletie očisteného . Ponúka rozsiahly program mlynčekov a píl na kosti vhodných pre podniky spracujúce mäso , pre mäsiarov , supermarkety či veľkovýrobne. Spoľahlivé a kvalitné náradie pre domáce spracovanie mäsa.


Majte Vaše potraviny pod kont. Prezri si u nás elektricky mlyncek na maso a porovnaj ceny v 10. Do obchodu masiarske - potreby. Je slovenskou firmou a od svojho vzniku až doteraz sa venuje najmä gastrotechnike, mäsiarskym strojom a obchodným . Rodinný podnik Fimar už od svojho vzniku vytvára kvalitné produkty pre prácu v kuchyniach .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky