piatok 7. októbra 2016

Tv stolik slivka

Hľadáte nábytok, ktorý vás očarí na prvý pohľad a neomrzí ani po rokoch? Jednoduchý televízny stolík. Je vyrobený z kvalitného materiálu garantujúceho dlhú životnosť. Na televizní stolky a panely z Biano.


Ponúka veľké množstvo úložného priestoru, ktorý . Rozmery (ŠxHxV): 159x40x3cm. Korpus stolíka a takisto jeho dvierka sú v modernom farebnom prevedení slivka walis. Samba je moderný nábytkový systém skladajúci sa z niekoľkých komponentov, z ktorých je možné zostaviť celú obývaciu izbu alebo si len zaobstarať. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Tv stolík PAULA je súčasť sektorového systému PAULA.


Miestnosťou na umiestnenie je spálňa. DTD laminovaná ( mm), rozmer (ŠxVxH): 159x38xcm. Poznámka, uvedená cena bez LED osvetlenia (možnosť dokúpiť vo viacerých farbách). TV - stolíky , konferenčné stolíky, jedálenské stoly.


TV stolík Samba SBZobraziť väčšie. Farba: slivka wallis, craft tobaco, sonoma tmavý, craft zlatý, sonoma svetlý, craft biely. Farebné prevedenie je slivka v kombinácii s čiernou vo vysokom lesku. Chci levně nakoupit Chci více info.


Na stolík sa krásne zmestí nielen televízor, ale aj dekorácie a doplnky. Po oboch stranách sa nachádzajú veľké zásuvky s vonkajšou doskou v bielej farbe so sivými úchytmi. Aktuálne správy z regiónov, výber top udalostí z domova a zo sveta.


Zaujímavosti , kuriozity a všetko, čo sa píše o Slovensku v zahraničí na.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky