pondelok 3. októbra 2016

Pohare k 50

Vám zašleme cenovú kalkuláciu. Veľký pivný pohár , s nápisom Happy Beer Day, kapacitou 7ml a jedným z nasledujúcich čísel: 1 50. Perfektný darček pre okrúhle narodeniny.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na .

V ponuke nájdete aj poháre zo skla. Pohár zlatej farby s priestorom na emblém. Profesionální golfové trofeje, které potěší každého golfistu.


Jedná se o skleněné trofeje CRYSTAL LINE, které vynikají zejména kvalitou zpracování a. Crystalex poháre Barline ml, ks. Jednorazový ekologický pohár na vodu, kolu alebo pivo s vyznačenou ciachou. Tento jednorazový pohár je kompletne kompostovateľný, vyrobený z PLA.


IB LAURSEN Pohár s viečkom a slamkou Summer Party 2ml.

VENEZIA na stopke s objemom 50ml je vyrobné spoločnosťou KROSNO, ktorá je dlhoročným výrobcom . Jednorazové biele plastové poháre na studené a horúce nápoje, hygienicky balené. Výrobca: Komas Dostupnosť: Nie je skladom. Elegantná sada 6ks pohárov 50ml.


Poháre „kryštál“ z tvrdého plastu. Set je zabalený v luxusnej saténovej krabici. Na pohároch sú ručne vygravírované obrázky poľovníckej zveri. Výročné poháre SWAROVSKI s ozdobným tubusom. Vyrobená z najlepšieho slivkového kvasu.


Vyzretý slivkový kvas prechádza . Utierka zo špeciálneho mikrovlákna vynikajúca pre ľahké a rýchle osušenie a vyleštenie umytých vínnych pohárov a nápojového skla do vysokého lesku. Akrylové poháre na víno Vango Wine Glass xv praktickom balení kusov. Akryl pôsobí ako číre sklo a je takmer nerozbitný. Pohár na sekt a šampanské rokov - kovová etiketa mosadz.


Pohár je štíhly a vysoký, takže bublinky v nápoji dlhšie vydržia, čím sa váš zážitok z šumivého . Kolekcia sklenených pohárov na podávanie drinkov a nápojov.

Originálny dizajn pohárov za skvelé ceny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky