piatok 21. októbra 2016

Poschodová posteľ buk

Bukové poschodové postele sa vyznačujú vyššou tvrdosťou a tým dlhšou životnosťou, stabilitou a . Poschodové postele z masívu bukového dreva. MAJO do detskej izby z bukového masívneho dreva. Jarek - 200x90cm je určená pre všetkých, ktorí ocenia . Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov.


Patrová postel s přistýlkou ( pro 3osoby) vyrobená z masivního borovicového dřeva.

Posteľ pre matrac 200xcm. Kvalitné drevené prevedenie z materiálu buk cink. Možnosť rozkladanie, použítie samostatných postelí. Naše detské poschodové postele sú vyrobené z masívu buku alebo borovice.


Veľmi pevná poschodová posteľ z tvrdého bukového masívu s univerzálnym rebríkom, ktorý je možné. Krásna poschodová posteľ z masívu, pevná, stabilná konštrukcia. Rozložiteľná na dva samostatné lôžka.


Ku posteli je barierka, aby Vám dieťa počas spánku . Stabilná konštrukcia zaručuje bezpečno.

Detské poschodové postele šikovne riešia problém nedostatku miesta v detskej izbe. To v tomto segmente ho môže zastupovať nielen buk , ale napríklad aj buk. Vašej domácnosti novú energiu. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek.


Nakupujte výhodně s eMimino. Po zmontovaní vďaka pevnému bukovému skeletu je vytvorená maximálne pevná a stabilná posteľ. Povrchová úprava lakovaním, odtieň prírodný buk.


NEMO 200xs úložným priestorom borovica masív BUK. Dodávané barevné provedení : -přírodní lakované. Nabízíme kvalitní patrové postele z bukového masivu Lucas –SKLADEM! Bezpečná patrová postel buk. Dětská patrová postel Lucas patří mezi velmi oblíbené patrové postele z naší nabídky.


Vyznačuje se vysokou kvalitou zpracování, velkou nosností a odolností. Táto zaujímavá poschodová posteľ je vyrobená z masívu borovice a slúži ako posteľ pre dve až tri osoby. Praktický úložný priestor pod posteľou sa jednoducho vysúva pomocou . Materál DTD-laminovaná,Prevedenie jelša, buk ,slivka,orech VIVA,biela,wenge,biela.


Priestor medzi lôžkami je 1cm. Matrac a rošt nie sú súčasťou .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky