streda 24. januára 2018

Pracovna doska wenge

Na vrchnej strane a prednej hrane je nalepená mm vrstva GetaLit . Značiek: dekor drevina, doska hrúbka 38mm, drevotrieska, . FL pracovná doska WENGE v hrúbke 38mm. Uvedená cena je za bežný meter. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Kuchynská pracovná doska v šírke 1cm. Farebné prevedenie - wenge. HPL) Výrobca: Kronospan Jihlava. Cena je za meter bežný (mb).


Súčasný dizajn je podporený farebným ladením, ktoré opticky zväčší . Skrinka má korpus z lamina s 3D štruktúrou dreva, wenge farba. Chcem vás poprosiť o radu, aká by mala byť pracovná doska a zástena (môže byť aj wenge ?), ak chceme, aby obývačkový nábytok mal farbu .

Pracovná doska nie je v cene, je potrebné si ju zakúpiť. Biely korpus, pracovná doska v cene, v ponuke aj samostatné skrinky. V cene je aj pracovná doska.


Kvalitná pracovná doska v prírodnom dubovom prevedení. OneQ Bamboo - pracovná doska. Pracovné dosky KAINDL s inšpiráciou v prírodných dekóroch s použitím inovatívnych plasticky. Zostava kuchyne Junona Modul je vyrobená vo farebnej kombinácii wenge.


Rozměry jednotlivých skříněk: Horní skníňky . Zoradiť podľa: Meno, Cena, Dátum. HPL pracovné dosky sú vhodné na pokrývanie horizontálnych povrchov akými sú kuchynské pracovné dosky a pulty v malo predajniach. Sme autorizovaný predajca WIP.


Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. Zobraziť viac o produkte. WENGE , dvierka horných skriniek – DUB SONOMA, dvierka dolných skriniek – WENGE s ozdobnou lištou (vložkou) – DUB SONOMA, pracovná.


H 1STWenge škárovka. Základom kuchne na mieru sú dolné kuchynské skrinky, horné kuchynské skrinky a pracovná doska.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky