utorok 9. januára 2018

Alveus rock 130

Granitový drez Alveus Rock 1predstavuje komfortnú klasiku v čistých líniách. Je vhodný na aplikáciu na pracovnú dosku s veľkosťou skrinky 6mm. Univerzálny drez Alveus Rock 1s odkvapom je vyrobený z kvalitného granitu, teda z pevného materiálu, ktorý obsahuje častíc žuly, ktoré sú spojené . Internetový predaj, ceny . Granitové, kameninové drezy ALVEUS ROCK 1do kuchyne vo farebných prevedeniach beige, terra, white a black.


Všechny informace o produktu Kuchyňský dřez Alveus Rock 1steel, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Alveus Rock 1steel.

Rozmery : 7x 4x 1mm Vanička : 4x 4x 1mm ! Kuchynské drezy a batérie za najlepšie. Hĺbka vaničky : 1mm Spodná skrinka : od 600 . Granitový dřez s odkapem Alveus Rock 1v provedení Black o rozměrech 7x 4mm. Rozměr dřezové nádoby je 4x 4x 1mm. Set dřezu Alveus Rock 1v černé barvě a baterie Nina v provedení granital v černé barvě.


Atraktívny granitalový drez ROCK 1je kvalitný drez vyrábaný známou značkou ALVEUS. Drez je vyrábaný z vysokokvalitného a . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Typ montáže dřezu: standartní uložení na desku. Určen je pro skříňku od 6mm a jeho. ALVEUS Rock 1kuchyňský dřez, granital plus Pebble 02. Rozmer drezu: 7x 4mm Rozmer vaničky: 4x 4x 1mm . Dřez Rock je vyroben z vysoce kvalitního kompozitu Granital, díky nejnovější technologií a použití přírodních složek kompozitního povrchu Granital zůstane . Doprava v ceně pro granitové dřezy alveus Rock 1beige. Vestavěný dřez, univerzál.


Dřezy s odkapem značky Alveus a další kuchyňské vybavení. Set Alveus pozostáva z granitového drezu Rock 1a granitovej kuchynskej batérie Siros, ktorá má výsuvnú sprchu. Termín dodání: - dní. Značka: Alveus Séria: Rock 1Kat.


Bežná dodacia lehota dní.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky