piatok 19. januára 2018

Automat na kávu

Kávomaty, nápojové automaty, automaty na kávu , predajné automaty. ASO VENDING – prevádzkovanie nápojových automatov a automatov rýchleho . Dajte priestor svojim preferenciám a vyberte si spomedzi niekoľkých druhov instantnej kávy NESCAFÉ. Alebo uprednostňujete espresso z . Hľadáte do firmy ten najvhodnejší automat na kávu a ďalšie teplé nápoje?

Predaj,servis, prenajom kávovarov, Automaty pre kancelárie,vydajnik vody. Hledáte do firmy ten nejvhodnější automat na kávu a další teplé nápoje? Naše firma AUTOMATY CZ, s. Automat má kapacitu 5pohárov, disponuje zásobníkom na zrnkovú kávu a až zásobníkmi. Podrobně tyto faktory popisujeme v sekci Přestávka na kávu. Pokud máte představu, jaké nápoje chcete v práci mít, kdo se bude o automat starat a jak . Cena 500€ bez mincovnika.


Možnosť použitia aj bez mincovníka aj ako stolový automat.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů automat na kávu. Kvalitní zrnková káva čaj cukrovinky pro vaše kanceláře firmy školy hotely . U všech nabízených nápojových automatů Tempo a Sienna můžete zvolit mezi verzí na instantní suroviny a verzí na zrnkovou kávu plus instantní suroviny. Jeden prostor pro vložení jednorázové kapsle v pravé spodní části automatu a. Nápojový automat Mini Piccolo. Espresso kávovar pro zrnkovou i mletou kávu. Vypínač pro nulovou spotřebu energie.


Pridaj vlastné hodnotenie (0). Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných dnů neodpovedal. Automat na kávu Hogastra 20l (Termos na kávu, překapávač na kafe).


Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú . Objednejte si nyní výhodně a jednoduše. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky