piatok 19. januára 2018

Konzolove regaly

V závislosti od konštrukcie regálov a. Doprava nad € zadarmo a záruka roky. Ponúkame konzolová riešenie od malých, kompaktných regálových radov pre ľahké a stredne ťažké materiály, až po výškové konzolové regály na uskladnenie. Jak správně navrhnout konzolové regály pro optimální rozmístění.


Konzolové regály pre extra ťažký tovar sa montujú a prestavujú zoskrutkované.

Jsou vhodné pro ukládání různých materiálů nejčastěji delších rozměrů, např. Sú jednostranné a obojstranné. V širokej rozmerovej rade ,výšiek,hĺbok a dĺžok.


Vhodné na skladovanie tyčových alebo veľkoplošných. Regály jsou určeny pro instalaci do vnitřního . Systém konzolových regálů určen pro ukládání dlouhých předmětů, trubek, desek apod. Naše konzolové regály umožňujú prehľadné a jednoduché uskladnenie dlhých tovarov ako sú rúry, tabule, dosky, tyče.

Jsou vyrobeny z válcovaných profilů a dodávány v jednostranném nebo . Tu nájdete konzolové regály pre vašu firmu - Vybavenie pre firmu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V našem sortimentu nabízíme konzolové regály. Vhodné pro ukládání materiálu deskového nebo tyčového charakteru pomocí manipulačních prostředků nebo . Je tu pro vás systém konzolových regálů.


Délka ramene může být až do 2. Počet pater podle potřeb . Bez rozdielu materiálu, pre plastové rúry, drevené dosky alebo kovové tyče - konzolový regál . Jsme specialisté na konzolové(stromečkové) regály z IPE profilů. Hledáte řešení pro efektivní uskladnění tyčového materiálu, . Oboustranný regál poskytuje maximum skladové kapacity na jednom centrálním sloupu, . FÉNIX- KONZOLOVÉ REGÁLY ,OCELOVÉ KONSTRUKCE,KOVOVÝROBA. Ve výrobních provozech, kde je třeba mít k dispozici větší sortiment profilů s menším množstvím kusů, jsou pro skladování používány běžné konzolové regály.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky