utorok 23. januára 2018

Pouzite regale na predaj

Bezplatná inzercia, predam regale predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Kovové regále za najlepšie ceny, kovový regál na predaj a kúpu na Bazar. Regále do predajne, regály do garáže a regále do špajze v online bazári.


Kovové a drevené regály do obchodov, skladov alebo predajní.

Rozmery: Výška- 200cm, širka- 85cm, hlbka- 40cm Cena za ks - iba € Regále sa daju použiť do predajne, do kancelarie na šanony, do domacnosti či už do . Primo- Nosnosť jednej police 100kg, zaskakovací spôsob montáže. Standard- Nosnosť jednej police 200kg, . Prodej regálů a výkup regálů - za skvělé ceny! OBI online a vo Vašej OBI predajni! Použité Paletové regály – nájdite, čo hľadáte, v ponuke strojov z druhej ruky od 120€ v krajine DE,IT!


Regály a police nákup a rezervácia v OBI.

Kategórie regály , vitríny bazár - zobrazuje inzeráty z kategórie regály , vitríny, nábytok. Dôvod predaja zrušenie obchodnej prevádzky. Na predaj viac nových nepoužitých regálov s pozinkovaného plechu. Prodám šroubované regály RG 320(výška 6m,hloubka 8m délka 12m). Paletové stohovatelné klece (50ks) Vybavení prodejny - lze použít ke skladování.


Nájdete v ňom špeciálne prvky na predaj najrôznejších aj zriedkavých tovarov. Systém vyniká vysokou nosnosťou políc, ktorá sa pohybuje podľa použitých. Podajte zadarmo inzerát do kategórie regále , poličky, vitríny a zabezpečte si rýchly predaj.


V hornej časti regálu je segment s miestom pre firemné logo. Paletový regál Vám umožňuje predaj tovaru priamo z palety. Všetky ponúkané regály môžu byť . Chýba: pouzite Inzeráty police - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Inak povedané, v rámci jedného regálu dokážete použiť police i vešanie. KOVOVE REGALE - POLICE (80), KOVOVE REGALE , POLICE (80), Regale z prevadzky drevene, pozinkovane .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky